Πέλικανς – Κινγκς 149-129

Πέλικανς – Κινγκς 149-129

Οι Πέλικανς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, καθώς μετά την άνετη επικράτηση στην πρεμιέρα απέναντι στους Ρόκετς, νίκησαν εύκολα και τους Κινγκς εντός έδρας σημειώνοντας μάλιστα 149 πόντους!

Σαρωτικοί και στο δεύτερο παιχνίδι τους οι Πέλικανς, οι οποίοι διέλυσαν τους Κινγκς στη Νέα Ορλεάνη με 149-129. Οι πελεκάνοι ήταν τρομεροί σε όλο το ματς, σε ένα παιχνίδι που έκαναν τη διαφορά οι επιθέσεις και κυρίως αυτή των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν πραγματικά καταιγιστικοί.

Οι Πέλικανς σε όλες τις περιόδους σκόραραν πάνω από 32 πόντους στην καθεμιά και ουσιαστικά τελείωσαν από την τρίτη περίοδο το ματς καθώς ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 110-90. Οι Κινγκς δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το γρήγορο τέμπο της Νέας Ορλεάνης και υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Κορυφαίος στην αναμέτρηση ήταν ο Μίροτιτς ο οποίος σημείωσε 36 πόντους, ενώ double – double σημείωσαν οι Ντέιβις (25 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Χόλιντεϊ (15 πόντοι, 10 ασίστ). Για τους φιλοξενούμενους, που δεν αγωνίστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κώστας Κουφός, αλλά ούτε και ο Μπογκνταν Μπογκντάνοβιτς, κορυφαίος ήταν ο Κόλι Στέιν με 20 πόντους και ο ρούκι Μπάγκλεϊ με 19.

https://www.youtube.com/watch?v=ocIj3w90nRQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ