Τζαζ – Ουόριορς 123-124

Τζαζ – Ουόριορς 123-124

Οι Τζαζ ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη επί των Ουόριορς, όμως στο τέλος μίλησε ένας απρόσμενος ήρωας, ο Γιόνας Γερέμπκο, ο οποίος με follow 0,3'' πριν το τέλος έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές με 124-123.

Στο κορυφαίο ίσως ματς ως τώρα στο ΝΒΑ, οι Γιούτα Τζαζ κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως τελικά αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος ήταν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Οι πρωταθλητές πέτυχαν μια σπουδαία νίκη 0,3» πριν το τέλος με 124-123 με ήρωα τον Γιόνας Γερέμπκο. Ούτε ο Κάρι, ούτε ο Ντουράντ αλλά ο φόργουορντ-σέντερ των πολεμιστών ήταν αυτός που καθάρισε για την ομάδα του με ένα απίθανο buzzerbeater follow μετά από άστοχο σουτ του Ντουράντ, σε ένα πραγματικά μυθικό φινάλε.

Σε όλο το ματς οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί, ενώ οι Τζαζ στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι ήταν τρομεροί στο πρώτο μέρος όπου σημείωσαν 81! πόντους και πήγαν στα αποδυτήρια στο +12. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του ο Κάρι και γενικά οι Ουόριορς και πλησίασαν κι έκτοτε το ματς πήγαινε πόντο-πόντο με πολλές εναλλαγές μέχρι και το τέλος, όπου ο απρόσμενος ήρωας Γιόνας Γερέμπκο ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι. Στα 0,3» η Γιούτα δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και οι πρωταθλητές πέτυχαν μια νίκη που οφείλουν στο follow του Γερέμπκο.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντουράντ παρά το γεγονός ως αστόχησε στην τελευταία επίθεση με 38 πόντους, 9 ριμπαόυντ και 7 ασίστ, ενώ από κοντά ήταν και ο Κάρι με 31 πόντους και 8 ασίστ. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς Γερέμπκο πέτυχε 10 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ. Για τους Τζαζ που ήταν φανταστικοί 27 πέτυχε ο Ίνγκλις, 19 ο Μίτσελ και 17 ο Κράουντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ