Ξεκουράζουν Χέιγουορντ με τους Νικς οι Σέλτικς

Ξεκουράζουν Χέιγουορντ με τους Νικς οι Σέλτικς

Ο Μπραντ Στίβενς θέλει να επαναφέρει με ομαλό τρόπο τον Γκόρντον Χέιγουορντ στην αγωνιστική δράση, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ επέστρεψε υγιής την φετινή σεζόν προς τέρψιν των οπαδών των Σέλτικς και όχι μόνο. Με τον τραυματισμό στο εναρκτήριο ματς της περσινής σεζόν, να του στερεί ολόκληρη τη χρονιά, ο φόργουορντ της Βοστώνης χρειάζεται μία ειδική μεταχείριση για να μην υπάρξουν νέα προβλήματα.

Ο προπονητής των «Κελτών» Μπραντ Στίβενς είχε ανακοινώσει πριν το ξεκίνημα της σεζόν ότι ο πρώην παίκτης των Γιούτα Τζαζ θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής αρχικά, ενώ σε αγώνες back to back, θα αγωνίζεται μόνο σε έναν από τους δύο. Είναι φανερό ότι οι Σέλτικς είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον 28χρονο all-star  όσο χρόνο χρειαστεί για να τον έχουν πανέτοιμο για το τελείωμα της σεζόν όπου όλα θα κριθούν.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ αγωνίστηκε στην πρεμιέρα απέναντι στη Φιλαδέλφεια για 24 λεπτά, αλλά και στο χτεσινό ματς απέναντι στο Τορόντο άλλα 25. Έτσι σήμερα δεν θα ενισχύσει την ομάδα του, περιμένοντας τον επόμενο αγώνα των Μπόστον Σέλτικς που είναι ξημερώματα Τρίτης 23/10 απέναντι στο Ορλάντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ