Παραμένει στα «πιτς» ο Γουέστμπρουκ, ξεκουράζονται οι Μπάτλερ και Λέοναρντ

Παραμένει στα «πιτς» ο Γουέστμπρουκ, ξεκουράζονται οι Μπάτλερ και Λέοναρντ

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ παραμένει εκτός για άλλο ένα παιχνίδι της Οκλαχόμα, ενώ Τζίμι Μπάτλερ και Καγουάι Λέοναρντ θα μείνουν εκτός για να ξεκουραστούν.

Εκτός θα παραμείνει και στο αποψινό (21/10) παιχνίδι των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς. Τα νέα είναι ευχάριστα για τον super star της Οκλαχόμα καθώς χτες προπονήθηκε χωρίς κάποιο περιορισμό σε επαφές, αλλά ακόμη είναι ανέτοιμος για να αγωνιστεί. Όπως είναι λογικό οι «Κεραυνοί» δεν θέλουν να βιαστούν με την περίπτωση του Γουέστμπρουκ καθώς ο 29χρονος πόιντ γκαρντ είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να χάσουν τον πολυτιμότερο παίκτη τους.

Εκτός για λόγους ξεκούρασης Μπάτλερ και Λέοναρντ

Εκτός από την αναμέτρηση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς του Λούκας Ντόνσιτς, θα μείνει ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο προπονητής των «λύκων» θα ξεκουράσει τον 29χρονο πρώην παίκτη των Μπουλς, μιας και του λείπουν προπονήσεις τις οποίες έχασε το διάστημα που ζητούσε επιτακτικά να αποχωρήσει από την ομάδα. Με τον Μπάτλερ να παραμένει όμως ο προπονητής της Μινεσότα θέλει να τον αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Νικ Νερς θα ξεκουράσει τον Καγουάι Λέοναρντ από το αποψινό παιχνίδι των Ράπτορς με τους Γουίζαρντς. Η ομάδα του Τορόντο αγωνίστηκε μόλις χτες το βράδυ, με τον πρώην άσο των Σπερς να μένει στο παρκέ για 37 λεπτά στη νίκη επί της Βοστώνης. Από την άλλη ο σταρ της Ουάσινγκτον, Τζον Γουόλ, είναι πιθανό να αγωνιστεί καθώς πήρε μέρος στα πρωινά σουτάκια και δείχνει να μην ενοχλείται από τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ