Πέρασαν από τη Νέα Υόρκη οι Σέλτικς, νίκες για Σίξερς και Πέισερς (vid)

Πέρασαν από τη Νέα Υόρκη οι Σέλτικς, νίκες για Σίξερς και Πέισερς (vid)

Οι Σέλτικς επέστρεψαν στις νίκες, καθώς επικράτησαν δύσκολα εκτός έδρας των Νικς με 103-101, ενώ Σίξερς και Πέισερς νίκησαν στην έδρα τους Μάτζικ και Νετς αντίστοιχα.

Οι Νικς έβαλαν δύσκολα στους Σέλτικς, με την ομάδα της Βοστόνης να επικρατεί στο τέλος με 103-101 και να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη της σε τρία παιχνίδια. Οι κέλτες δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης ενώ αγωνίστηκαν και χωρίς τον Γκόρντον Χέιγουορντ, καθώς ο Μπραντ Στίβενς προτίμησε να τον ξεκουράσει.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τέιτουμ που είχε 24 πόντους, ενώ οι Ίρβινγκ και Μόρις από 16. Από την άλλη για τους Νικς (1-2) ο Χαρνταγουέι ήταν ο πρώτος σκόρερ με 24 πόντους, ενώ ο Κάντερ έκανε double-double με 17 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Στη Φιλαδέλφια οι Σίξερς τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Μάτζικ, όμως εντέλει πήραν τη νίκη με 116-115 κι έτσι βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 2-1. Οι Σίξερς δεν ήταν καλοί όμως ήταν εύστοχοι την κρίσιμη στιγμή και με πρωταγωνιστές τους Εμπιντ, με 32 πόντους και Ρέντικ με 31 πήραν τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως ο Σίμονς αγωνίστηκε μόλις 7 λεπτά και εν συνεχεία δεν έπαιξε καθόλου καθώς είχε ενοχλήσεις.

Από την άλλη για το Ορλάντο, εξαιρετική εμφάνιση με 31 πόντους πραγματοποίησε ο Φουρνικέ, ενώ πέτυχε triple double ο Βούτσεβιτς με 27 πόντους και 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ κι άλλους 20 πόντοι από τον Γκόρντον και γενικότερα οι Μάτζικ έβαλαν πολύ δύσκολα στους Σίξερς που όμως είχαν τη λύση.

Τελειώνοντας, χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερα, οι Πέισερς πήραν τη δεύτερη φετινή τους νίκη επικρατώντας στην έδρα τους των Νετς με 132-112. Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα μία φορά ο Ολαντίπο με 25 πόντους, ενώ ο Μπογκντάνοβιτς είχε 15 κι οι Τέρνερ-Κόλισον από 14 και 13 αντίστοιχα. Για τους ηττημένος, ο Χάρις είχε 19 πόντους, όσους κι ο ΛεΒερτ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ