Πυροβολούν οι Μπλέιζερς, περίπατος για τους Νάγκετς (vids)

Πυροβολούν οι Μπλέιζερς, περίπατος για τους Νάγκετς (vids)

Μετά τη νίκη επί των Λέικερς στην πρεμιέρα, οι Μπλέιζερς νίκησαν εύκολα και τους Σπερς με 121-108 έχοντας σε καταπληκτική μέρα το δίδυμο Λίλαρντ-ΜακΚόλουμ. 2/2 και για τους Νάγκετς με εύκολη νίκη απέναντι στους Σανς.

Εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν έχουν κάνει οι Μπλέιζερς, καθώς μετά τη νίκη επί των Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Πόρτλαντ, επικράτησαν και πάλι εντός έδρας αυτή τη φορά των Σπερς με 121-108. Οι Μπλέιζερς δείχνουν ασταμάτητοι στην έναρξη της σεζόν και το δίδυμο των Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ είναι φανταστικό.

Οι δύο σταρ του Πόρτλαντ πέτυχαν συνολικά μαζί 53 πόντους (Λίλαρντ 29, ΜακΚόλουμ 24) και με τη βοήθεια των Νούρκιτς (12π.) και Κόλινς (11π.) έκαναν το 2/2. Από την άλλη για τους Σπερς που υπέστησαν την πρώτη ήττα στη σεζόν κορυφαίος ήταν ο ΝτεΡόζαν με 28 πόντους, ενώ 17 πέτυχε ο Φορμπς.

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Νάγκετς απέναντι στους Σανς στο Ντένβερ επικρατώντας με 119-91 σε ένα σχετικά εύκολο βράδυ, καθώς από το πρώτο μέρος είχαν πάρει μεγάλη διαφορά. Το Ντένβερ έπαιξε όμορφο και γρήγορο μπάσκετ και με ηγέτη τον Γιόκιτς πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς.

Για τους νικητές, ο Γιόκιτς σημειωσε triple-double και είχε 35 πόντους, με 11 ασίστ και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Μάρει έβαλε άλλους 26 κι ο Χάρις συμπλήρωσε άλλους 15. Για την ομάδα του Φοίνιξ από την άλλη, ο Μπούκερ είχε 25 πόντους κι ο Κάνααν 15, με τον Ουόρεν να τελειώνει το ματς με 16, ενώ ο Έιτον έμεινε μόλις στους 5.

https://www.youtube.com/watch?v=GJEO93jB_r0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ