Ίρβινγκ: «Σκεφτόμουν να παίξω για τους Νικς»

Ίρβινγκ: «Σκεφτόμουν να παίξω για τους Νικς»

Οι Νεοϋορκέζοι ενδιέφεραν έντονα τον Αμερικανό σταρ

Πολύ κοντά στους Νιού Γιορκ Νικς αποκάλυψε πως βρέθηκε ο Κάιρι Ίρβινγκ πριν τελικά πάρει την απόφαση να μετακομίσει στους Μπόστον Σέλτικς.

Λίγο μετά τη δύσκολη νίκη των «Κελτών» απέναντι στους Νικς ο 26χρονος γκαρντ δήλωσε δημοσίως πως βρέθηκε κοντά στην ομάδα της Νέας Υόρκης, επιλέγοντας τελικά την ομάδα της Βοστόνης.

«Εξέταζα όλες τις επιλογές μου προφανώς και οι Νικς είχαν μια ξεχωριστή θέση για μένα. Είμαι από το Νιου Τζέρσι, ήμουν free agent, σκεφτόμουν να παίξω για τον κόουτς Φιντζντέιλ και να είμαι μαζί με τον Πορζίνγκις, οι Νικς έχουν καλούς νέους παίκτες. Ήταν κάτι σπουδαίο, πριν πάρω την απόφασή μου να υπογράψω με τους Σέλτικς. Ναι, οι Νικς είχαν όντως μεγάλες πιθανότητες» δήλωσε αρχικά ο Ίρβινγκ.

Στη συνέχεια τόνισε πως θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με του Σέλτικς το προσεχές καλοκαίρι και να ηγηθεί των νεότερων παικτών του ρόστερ: «Αν ήσασταν στην θέση μου, η ανανέωση θα ήταν μια εύκολη απόφαση. Βλέπετε τι παίκτες έχουμε και το μέλλον που υπάρχει. Θέλω να είμαι μέρος αυτού. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Βοστώνη, οπότε έχω… μεγάλη ιστορία εδώ. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την Βοστώνη».

https://twitter.com/NBCSCeltics/status/1053843555096059904

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ