Η οικογένεια του Κλαρκ δεν θα λάβει τα 12,5 εκατομμύρια που απέμεναν στο συμβόλαιό του (pic)

Η οικογένεια του Κλαρκ δεν θα λάβει τα 12,5 εκατομμύρια που απέμεναν στο συμβόλαιό του (pic)

Στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι η οικογένεια του Μπράντον Κλαρκ, που έφυγε τον περασμένο Μάιο από τη ζωή, δεν θα λάβει τα χρήματα από τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Τον περασμένο Μάιο, το ΝΒΑ συγκλονίστηκε από τον θάνατο του Μπράντον Κλαρκ σε ηλικία μόλις 29 ετών βυθίζοντας στην θλίψη τον κόσμο του μπάσκετ.

Ο ψηλός των Μέμφις Γκρίζλις αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο θάνατός του προήλθε από τις επιδράσεις ηρωίνης και κοκαΐνης όπου είχε καταναλώσει.

Ο Κλαρκ είχε συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα του Τενεσί ύψους 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως απ’ ότι φαίνεται η οικογένειά του δεν θα πάρει το εν λόγω ποσό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το «Front Office Sports» ο λόγος είναι πως το συμβόλαιό του δεν περιλάμβανε σχετική ρήτρα για την περίπτωση θανάτου του.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ