Ο Μόρις δεν «βλέπει» καν τους Ράπτορς!

Ο Μόρις δεν «βλέπει» καν τους Ράπτορς!

Σε δηλώσεις του ο Μάρκους Μόρις ανέφερε πως η ομάδα του, Μπόστον Σέλτικς, είναι πολύ καλύτερη από τους έτερους διεκδικητές της πρωτιάς στην Ανατολή, Τορόντο Ράπτορς.

Τι και αν έχουν κάνει σούπερ ξεκίνημα με 4 νίκες στα 4 πρώτα ματς. Τι και αν ο Καουάι Λέοναρντ παίζει στα κόκκινα δείχνοντας ότι έχει αναρρώσει πλήρως από τα προβλήματα τραυματισμού που του στέρησαν επί της ουσίας την περσινή χρονιά. Τι και αν οι Σέλτικς έχουν στο ίδιο διάστημα δύο νίκες και δύο ήττες.

Ο Μάρκους Μόρις με το γνωστό προβοκατόρικο στυλ του, έδειξε πολύ σίγουρος για τξην ομάδα του και αναφέρθηκε στους Τορόντο Ράπτορς δείχνοντας πως δεν υπάρχει καμία σύγκριση της ομάδας του με τους Καναδούς. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο δυναμικός φόργουορντ στον Τζέι Κινγκ και την ιστοσελίδα «The Athletic»:

«Είμαστε πολύ πιο ταλαντούχοι ως ομάδα από εκείνους. Το μόνο που έχουν καλύτερο, είναι πως παίζουν όλοι μαζί περισσότερο καιρό. Βγάζουμε πολύ μεγαλύτερο ταλέντο μέσα στο παρκέ. Ο Καουάι Λέοναρντ και ο Κάιλ Λάουρι είναι χαρισματικοί παίκτες, όμως όλοι οι υπόλοιποι στο ρόστερ είναι παιδιά που παίζουν σκληρά και ανταποκρίνονται πολύ σωστά στις θέσεις τους».

Η αλήθεια είναι πως μετά τη φυγή του ΛεΜπρον Τζέιμς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, η Ανατολή έχει γίνει εξαιρετικά απρόβλεπτη όσον αφορά την πρωτιά αλλά και τις θέσεις που δίνουν πλεονέκτημα στα playoffs (1-4). Η Βοστόνη σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο αλλά βρίσκονται πολύ κοντά της ομάδες όπως οι Τορόντο Ράπτορς, Φιλαντέλφια 76ερς, όπως και οι όλο και πιο βελτιωμένοι κάθε χρονιά που περνάει Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ