Τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Σίμονς απέναντι στους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Σίμονς απέναντι στους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Ο Μπεν Σίμονς εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στον αγώνα απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί στο ζέσταμα της αναμέτρησης.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο σημερινό (25/10) παιχνίδι απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς εξέφρασε ο Μπεν Σίμονς. Ο σταρ της Φιλαδέλφεια είχε αγωνιστεί μόλις οχτώ λεπτά στην αναμέτρηση με το Ορλάντο καθώς αποχώρησε με πόνους στη μέση μετά από χτύπημα που δέχτηκε. Ο πόιντ φόργουορντ των Σίξερς αισθάνεται καλύτερα και θέλει να αγωνιστεί απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά η ομάδα του δεν έχει ανακοινώσει επισήμως κάτι ακόμα. Το σίγουρο είναι ο Σίμονς θα βρεθεί στο παρκέ για το ζέσταμα και τότε θα παρθεί όποια απόφαση με το ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού να θεωρεί αρκετά πιθανή τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση.

Απών από τον αγώνα τον Τίμπεργουλβς κόντρα στο Τορόντο θα είναι ο Άντριου Γουίγκινς. Ο σκόρερ της Μινεσότα δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο στην αναμέτρηση με την Ιντιάνα που όχι μόνο του στοίχισε το υπόλοιπο του αγώνα αλλά τώρα τον κρατά εκτός και από τον αγώνα στο Τορόντο απέναντι στους Ράπτορς. Αντίθετα ο Τζίμι Μπάτλερ θα αγωνιστεί κανονικά καθώς είχε μείνει εκτός από το προηγούμενο παιχνίδι για λόγους ξεκούρασης.

Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ έχει ξεπεράσει τους πόνους στο γοφό και θα ενισχύσει κανονικά την προσπάθεια των Μαϊάμι Χιτ στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Νέα Υόρκη. Αυτά είναι καλά νέα για την ομάδα της Φλόριντα καθώς χωρίς τον θηριώδη σέντερ χάνει πολύ μεγάλο μέρος της δύναμής του.

Τέλος, εκτός για τους Λέικερς απόψε θα μείνουν ο Μπράντον Ίνγκραμ και ο Ραζόν Ρόντο εκτίοντας την πρώτη αγωνιστική τιμωρίας που τους επιβλήθηκε μετά από το επεισόδιο με τον Κρις Πολ στην αναμέτρηση με το Χιούστον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ