«Πάρτι» των Πέισερς μέσα στο Σαν Αντόνιο, «αυτοκτόνησαν» στην Ατλάντα οι Μάβερικς

«Πάρτι» των Πέισερς μέσα στο Σαν Αντόνιο, «αυτοκτόνησαν» στην Ατλάντα οι Μάβερικς

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τους Πέισερς απέναντι στους Σπερς με 116-96. Απώλεσαν διαφορά 26 πόντων οι Μάβερικς και τελικά γνώρισαν την ήττα από τους Χοκς με 111-104.

Την «καλή παράδοση» της περασμένης σεζόν απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς συνέχισαν οι Ιντιάνα Πέισερς επικρατώντας μέσα στο Άλαμο με 116-96

Η νεανική ομάδα την Ιντιάνα είχε από την αρχή της αναμέτρησης τα «ηνία» του αγώνα, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν απλά να παραμείνουν κοντά στο σκορ.

Την 4η περίοδο ήρθε τελικά η «κατάρρευση» με τη διαφορά να ανοίγει πάνω από τους 20 πόντους και τους Πέισερς να παίρνουν τελικά τη νίκη.

Τάιρικ Έβανς (19 πόντοι, 5 ασίστ), Βίκτορ Ολαντίπο (21 πόντοι, 9 ασίστ) και Ντομάντας Σαμπόνις (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ξεχώρισαν για τους νικητές, μοναδικός «διασωθέντας» για τα «σπιρούνια» ο Μπριν Φορμπς (15 πόντοι, 4 ασίστ).

https://www.youtube.com/watch?v=n4hydAnHi_w

Την ίδια ώρα οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν τα εύκολα δύσκολα απέναντι στους Ατλάντα Χοκς, με τα γεράκια να πραγματοποιούν σπουδαία ανατροπή και να επικρατούν τελικά με 111-104.

Οι Μάβερικς ξεκίνησαν με εξαιρετικό ρυθμό την αναμέτρηση σκοράροντας 42 πόντους στην πρώτη περίοδο, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 26 πόντους (51-25).

Ωστόσο σταδιακά οι γηπεδούχοι μείωναν τη διαφορά, καταφέρνοντας μάλιστα να περάσουν μπροστά στο σκορ δύο λεπτά πριν το φινάλε. Οι άστοχες επιθέσεις της ομάδας του Ρικ Καρλάιλ και η σωστή άμυνα των γηπεδούχων στα εναπομείναντα λεπτά χάρισαν τελικά τη σπουδαία νίκη στην ομάδα της Ατλάντα.

Καταλυτικοί οι Κεντ Μπέιζμορ (32 πόντους, 7 ασίστ) και Τόριαν Πρινς (24 πόντοι, 5/9 τρίποντα) για τους Χοκς, άστοχος ο Λούκα Ντόνσιτς παρά τους 21 πόντους του (7/18 σουτ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ