Ακάθεκτοι οι Ράπτορς, συνεχίζεται η «κατηφόρα» των Καβαλίερς

Ακάθεκτοι οι Ράπτορς, συνεχίζεται η «κατηφόρα» των Καβαλίερς

Έκαναν το «5/5» στο πρωτάθλημα οι Καναδοί, νέα κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα των Καβαλίερς

Συνέχεια στο ονειρικό τους ξεκίνημα στη νέα σεζόν έδωσαν οι Τορόντο Ράπτορς, καθώς επικράτησαν με 112-105 των αποδιοργανωμένων Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Οι Καναδοί «έπαιξαν με το γκάζι» όταν χρειάστηκε και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα πήραν τη νίκη. Ο Καουάι Λέοναρντ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής με την ομάδα του Τορόντο σκοράροντας 35 πόντους, ενώ και ο Κάιλ Λάουρι προσέφερε αρκετή βοήθεια (13 πόντοι, 10 ασίστ, 6 ρμπάουντ).

Εξαιρετική εμφάνιση του Τζίμι Μπάτλερ για τους «λύκους» (23 πόντοι, 5 ασίστ, 6 κλεψίματα) την ίδια ώρα που Καρλ Άντονι Τάουνς απογοήτευσε (14 πόντοι με 5/17 σουτ).

Πλέον οι Ράπτορς είναι η μοναδική ομάδα με σκορ 5-0 στα πρώτα τους παιχνίδια, ενώ οι Τίμποεργουλβς βρίσκονται στο 2-3.

https://www.youtube.com/watch?v=aGKd6gZAyGY

Όσο καλά πηγαίνουν οι Ράπτορς τόσο… άσχημα συνεχίζουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι ηττήθηκαν με 102-86 στο Μπρούκλιν από τους Νετς.

Το Κλίβελαντ αν και κατάφερε να παραμείνει ανταγωνιστικό για το πρώτο ημίχρονο (45-45), είδε τους γηπεδούχους στην τρίτη περίοδο να «πατάνε γκάζι» και να ξεφεύγουν στο σκορ με 21 πόντους, παίρνοντας τελικά και τη νίκη.

Εξαιρετικός ο ΝτιΆντζελο Ράσελ για την ομάδα του Μπρούκλιν (18 πόντοι, 8 ασίστ), ενώ ο ρούκι, Κόλιν Σέξτον, ήταν αρκετά καλός για τους Καβαλίερς (14 πόντοι).

Το 0-4 της ομάδας του Οχάιο αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάσταση που επικρατεί μετά την αποχώρηση του ΛεΜπρον Τζέιμς, ενώ με τη νίκη τους οι Νετς ανέβηκαν στο 2-2.

https://www.youtube.com/watch?v=Vk9DMO0BavQ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ