Σκέτη… μαγεία ο Κάρι απέναντι στους Ουίζαρντς, νίκες για Χιτ και Κινγκς

Σκέτη… μαγεία ο Κάρι απέναντι στους Ουίζαρντς, νίκες για Χιτ και Κινγκς

Με 51 πόντους φιλοδώρησε τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς ο Στεφ Κάρι στη νική των Γκόλντεν Στέιτ Γουότιορς με 144-122. Πήρε το θρίλερ απέναντι στο Μέμφις το Σακραμέντο (97-92), εύκολη νίκη των Μαϊάμι Χιτ επί των Νιου Γιορκ Νικς με 110-87.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς απέναντι στους Γουάσινγκτον Ουίζαρντς ο Στεφ Κάρι, σκοράροντας 51 πόντους.

Αν και το συγκεκριμένο νούμερο σίγουρα «ζαλίζει», το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως προήλθε με 11 στα 16 τρίποντα (!) και μετά από μόλις 31 λεπτά συμμετοχής, καθώς ο 30χρονος γκαρντ δεν έπαιξε καθόλου στην τελευταία περίοδο.

Η αναμέτρηση όπως αντιλαμβάνεται κάποιος είχε ως μοναδικό ενδιαφέρον το… πόσους πόντους θα πετύχει ο Αμερικανός σούπερ σταρ, καθώς οι «πρωτευουσιάνοι» ουσιαστικά δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν.

Η εκπληκτική εμφάνιση του Κέβν Ντουράντ (30 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ) επισκιάστηκε από αυτή του συμπαίκτη του, ενώ ο Μπράντλεϊ Μπιλ (23 πόντοι, 4 ασίστ) πάλευε μόνος του για τους «μάγους».

Την ίδια ώρα ένα άλλο παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη στην Καλιφόρνια, αυτό ανάμεσα στους Σακραμέντο Κινγκς και τους Μέμφις Γκρίζλις.

Αν και οι «αρκούδες» βρίσκονταν μπροστά στο σκορ την περισσότερη ώρα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πανηγυρίσουν την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Εξαιρετικοί οι Μπάντι Χιλντ (23 πόντοι) και  ΝτεΆαρον Φοξ (21 πόντοι, 8 ριμπάουντ,6 ασίστ) για την ομάδα του Σακραμέντο, καλή εμφάνιση του Μάικ Κόνλεϊ για τις «αρκούδες».

Νωρίτερα stο Μαϊάμι οι Χιτ επικράτησαν με 110-87 των Νιού Γιόρκ Νικς, οι οποίοι «παραπαίουν» χωρίς τον μεγάλο τους ηγέτη, Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο Χασάν Γουάτισιντ ήταν ασταμάτητος στη «ρακέτα» σημειώνοντας 22 πόντους, ενώ μάζεψε και 14 «σκουπίδια».

Κορυφαίος για τους Νεοϋορκέζους ο Νταμγέαν Ντότσον (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

https://www.youtube.com/watch?v=855H8Yl9LDA

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ