Ισοφάρισε ρεκόρ του Τζόρνταν ο ΛαΒίν

Ισοφάρισε ρεκόρ του Τζόρνταν ο ΛαΒίν

Στο ματς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς, ο Ζακ Λαβίν κατάφερε να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν, καθώς πέτυχε 30+ πόντους στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, επίτευγμα που είχε κάνει μόνο ο θρύλος του μπάσκετ με τη φανέλα των Μπούλς.

Το καλοκαίρι ο Ζακ ΛαΒίν ήταν ο παίκτης που αμφισβητήθηκε πολύ όταν υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο έναντι 78 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά μέχρι στιγμής οι εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, παρά τις τρεις ήττες των Μπούλς στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια.

Μάλιστα στην επικράτηση των Μπούλς επί των Σάρλοτ Χόρνετς με 112-110 τα ξημερώματα, ο 23χρονος πόιντ γκάρντ έγινε ο δεύτερος παίκτης του συλλόγου που κατάφερε να πετύχει στους πρώτους τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος 30+ πόντους μετά από τον θρυλικό Μάικλ Τζόρνταν.

Αυτό το στατιστικό δεν το είχε φτάσει ούτε Ντέρικ Ρόουζ πριν ταλαιπωρηθεί από τους συνεχείς τραυματισμούς, με τον Λαβίν να έχει κάνει καταπληκτική εκκίνηση στο ΝΒΑ,καθώς μέχρι στιγμής έχει σημειώσει κατά μέσο όρο 32,3 πόντους, ενώ μοιράζει 3,7 ασίστ αλλά και «κατεβάζει» 2,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ