Φοβερός Λίλαρντ «άλωσε» το Ορλάντο, νίκες για Σέλτικς και Πίστονς (vid)

Φοβερός Λίλαρντ «άλωσε» το Ορλάντο, νίκες για Σέλτικς και Πίστονς (vid)

Σχεδόν μόνος του ο Ντέμιαν Λίλαρντ οδήγησε τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στη νίκη κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ με128-114. Σπουδαίο διπλό πήραν και οι Μπόστον Σέλτικς οι οποίοι πέρασαν με 101-95 μέσα από την Οκλαχόμα και τους Θάντερ, ενώ οι Πίστονς συνέχισαν αήττητοι επικρατώντας με 110-103 των Κλίβελαντ Καβαλίερς

«Σεληνιασμένος» ήταν τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ντέμιαν Λίλαρντ στην αναμέτρηση των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο ηγέτης της ομάδας του Όρεγκον ήταν ασταμάτητος στην επίθεση και «πήρε από το χέρι» τους συμπαίκτες του, τελειώνοντας το παιχνίδι με 41 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε μόλις 36 λεπτά συμμετοχής. Εξαιρετικός  ήταν και ο Ζακ Κόλινς ο οποίος προερχόμενος από τον πάγκο σκόραρε 17 πόντους (7/7 σουτ), ενώ είχε ακόμα 6 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Από την ομάδα της Φλόριντα ξεχώρισε ο Νίκολα Βούσεβιτς με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ, ωστόσο ο Μαυροβούνιος ήταν απελπιστικά μόνος του.

https://www.youtube.com/watch?v=zgfprp2Djdc

Με νίκη συνέχισαν και οι Ντιτρόιτ Πϊστονς, οι οποίοι μέχρι στιγμής υπό την καθοδήγηση του Ντουέιν Κέισι μοιάζουν ασταμάτητοι.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Ντιτρόιτ φιλοξενούσε τους Κλίβελαντ Καβαλίερς οι οποίοι αναζητούσαν την πρώτη τους νίκη. Αν και το σκορ λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο ήταν αρκετά κοντά, ένα μικρό σερί των γηπεδούχων τους χάρισε διαφορά 8 πόντων στο ημίχρονο (58-50).

Με την επανέναρξη το Ντιτρόιτ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και τελικά έφτασε σε μια άνετη νίκη με 110-103.

Λίγες μέρες μετά τη μυθική του εμφάνιση απέναντι στους Σίξερς, ο Μπλέικ Γκρίφιν ήταν πάλι καταπληκτικός (26 πόντοι, 10 ριμπάουντ), με τον έτερο «ψηλό» της ομάδας, Άντρε Ντράμοντ (26 πόντοι, 22 ριμπάουντ) να κυριαρχεί στη ρακέτα. Καλή εμφάνιση του Τζόρνταν Κλάρξον (18 πόντοι) για τους «Καβς».

https://www.youtube.com/watch?v=nqrbQDlwsuc

H πιο δυνατή αναμέτρηση από πλευράς ονομάτων διεξήχθη στην Οκλαχόμα, ανάμεσα  στους Θάντερ και τους Μπόστον Σέλτικς.

Αν και η Οκλαχόμα ήταν αυτή που ήλεγχε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα, μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο φινάλε της τρίτης περιόδου έφερε το σκορ στην ισοπαλία (72-72).

Με 3 λεπτά να απομένουν και το σκορ στο 94-89 υπέρ των γηπεδούχων, οι Σέλτικς έκαναν ένα καταπληκτικό σερί 9-1 και πέρασαν μπροστά με 98-95. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έχασε το τρίποντο και μετά από βολές των φιλοξενούμενων το τελικό σκορ ήταν 101-95.

Σε πολύ κακή ημέρα ήταν τόσο ο Πολ Τζορτζ (22 πόντοι με 7/22 σουτ) όσο και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ (13 πόντοι, 15 ριμπάουντ αλλά με 5/20 σουτ), ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν ο «δήμιος» των Θάντερ με 24 πόντους και 6 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=-PAY3pBPsd8

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ