Επιμένουν για Μπάτλερ οι Ρόκετς!

Επιμένουν για Μπάτλερ οι Ρόκετς!

Οι Χιούστον Ρόκετς κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να αποκτήσουν με ανταλλαγή τον Τζίμι Μπάτλερ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Το σίριαλ με την ανταλλαγή του Τζίμι Μπάτλερ καλά κρατεί στο ΝΒΑ, με τους Τίμπεργουλβς να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή πρόταση προκειμένου να παραχωρήσουν τον Αμερικανό σταρ. Η ομάδα που αυτή την στιγμή μοιάζει περισσότερο από την καθεμιά να ασχολείται με τον Μπάτλερ είναι οι Ρόκετς. Το Χιούστον δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν καθώς μετράει τρεις ήττες σε τέσσερα ματς και ήδη έχουν υπάρξει τα πρώτα σενάρια για αλλαγές στο ρόστερ.

Ο μεγάλος στόχος των ρουκετών σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα παραμένει ο Μπάτλερ, ο οποίος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τους Τίμπεργουλβς, κάτι που έχει ζητήσει με δημόσια τοποθέτηση του. Οι Ρόκετς μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα έχουν καταθέσει την επίσημη πρόταση τους και όπως όλα δείχνουν θα συμπεριλάβουν αρκετές επιλογές ντραφτ. Συγκεκριμένα, είναι έτοιμη να καταθέσουν πρόταση με την πρώτη επιλογή τους από τα ΝΒΑ Draft του 2019, του 2021, του 2023 και του 2025, αλλά και έναν εκ των Μαρκίς Κρις και Μπράντον Νάιτ (ή και τους δύο μαζί).

Η 31 Οκτωβρίου είναι καταλυτική γιατί οι Μπράντον Νάιτ και Μαρκίς Κρις θα μπορούν βάσει κανονισμών να συμπεριληφθούν στην ανταλλαγή. Οι Ρόκετς θέλουν να δημιουργήσουν μια πεντάδα με Κρις Πολ, Τζέιμς Χάρντεν, Τζίμι Μπάτλερ, Καρμέλο Άντονι και Κλιντ Καπέλα και να χτυπήσουν την αντίστοιχη των Ουόριορς με μοναδικό στόχο φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάτλερ έχει μέχρι στιγμής 24.8 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ, 3.8 κλεψίματα και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 35.5 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ