«Διπλός» Γιάννης για τους Μπακς στην εύκολη νίκη επί της Μινεσότα (pics & vid)

«Διπλός» Γιάννης για τους Μπακς στην εύκολη νίκη επί της Μινεσότα (pics & vid)

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς ηττήθηκαν εύκολα με 125-95 από τους Μιλγουόκι Μπάκς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έκανε συντήρηση δυνάμεων

Τις… διαθέσεις τους για την τρέχουσα σεζόν επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώς τα «ελάφια» πέρασαν εύκολα με 125-95 από την έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Στο παρκέ του «Target Center» κυρίαρχοι από πολύ νωρίς ήταν οι φιλοξενούμενοι, καθώς οι γηπεδούχοι ουσιαστικά «ποτέ» δεν κατέβηκαν στην αναμέτρηση.

Μόλις από τα τέλη της πρώτης περιόδου οι Μπακς είχαν ξεκινήσει να χτίζουν μια διαφορά (27-16), η οποία άνοιξε πολύ περισσότερο στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, με το σκορ ημιχρόνου να είναι 63-38.

Η αντίδραση της ομάδας του Τιμ Τίμποντο η οποία έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα να την μαστίζουν δεν ήρθε ποτέ, με τη συντριβή τελικά να έρχεται με το «βαρύ» 125-95.

Αν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε συντήρηση δυνάμεων όταν είδε ότι η αναμέτρηση είχε κριθεί, στο σύντομο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε (23 λεπτά) ήταν εξαιρετικός τελειώνοντας με 15 πόντους, 12 ριμπαόυντ και 6 ασίστ.

Από το «βατερλό» των Τίμπεργουλβς δεν ξεψώρισε πραγματικά κανείς, καθώς τόσο ο Τζίμι Μπάτλερ (4 πόντοι με 2/11 σουτ) όσο και ο Καρλ Άντονι Τάουνς (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ αλλά με 7/16 σουτ) ήταν αρκετά άστοχοι.

Πλέον οι Μπακς βρίσκονται στο 5-0, πίσω μόνο από τους Τορόντο Ράπτορς (6-0) στην Ανατολική περιφέρεια, ενώ οι Τίμπεργουλβς εξακολουθούν να προβληματίζουν (2-4).

https://www.youtube.com/watch?v=zMQHnoggYEI

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ