Ταπεινωτική ήττα των Ρόκετς από τους Κλίπερς, με Ντουράντ οδηγό στη Νέα Υόρκη οι Γουόριορς (vids)

Ταπεινωτική ήττα των Ρόκετς από τους Κλίπερς, με Ντουράντ οδηγό στη Νέα Υόρκη οι Γουόριορς (vids)

Εντός έδρας διασυρμός των Χιούστον Ρόκετς από τους Λος Άντζελες Κλίπερς με 133-113. Σόου του Κέβιν Ντουράντ στη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επί των Νιού Γιορκ Νικς με 128-100

Σήμα βοήθειας εξακολουθούν να στέλνουν οι Χιούστον Ρόκετς του Μαικ Ντ’ Αντόνι, καθώς οι Τεξανοί γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα με 133-113 από του Λος Άντζελες Κλίπερς και «βυθίστηκαν» στην προτελευταία θέση της Δυτικής περιφέρειας.

Η ομάδα με το κορυφαίο ρεκόρ της περασμένης σεζόν στο πρωτάθλημα απέχει πολύ από τον περσινό καλό εαυτό της, καθώς ακόμα μια φορά οι «ρουκέτες» ηττήθηκαν με τα… χέρια κάτω.

Αν και ο Κρις Πολ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά την ποινή που είχε δεχθεί κόντρα στους Λέικερς, ο Τζέιμς Χάρντεν απουσίαζε και έδωσε τo δικαίωμα στους Κλίπερς να φύγουν με τη νίκη μέσα από το Χιούστον.

Μόλις για μια περίοδο κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να περιορίσουν επιθετικά τους Κλίπερς. Ωστόσο μέχρι τα τέλη της τρίτης περιόδου η διαφορά κυμαινόταν στους 10 πόντους (83-93), μέχρι που οι φιλοξενούμενοι «πάτησαν γκάζι» στην τελευταία περίοδο και ξέφυγαν στο σκορ.

Οι Μόντρεζ Χέρελ (30 πόντοι) και Λου Γουίλιαμς (23 πόντοι) ήταν κομβικοί ερχόμενοι από τον πάγκο, ενώ και ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε γεμάτη στατιστική (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Άστοχος ο Κρις Πολ για τους Ρόκετς (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ αλλά με 3/13 σουτ), προσπάθησε ο Καρμέλο Άντονι (24 πόντοι, 6/10 τρίποντα).

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα του Χιούστον από τους Κλίπερς μέσα σε λίγες ημέρες και ήδη τα πρώτα δείγματα από το κόκκινο στρατόπεδο είναι ανησυχητικά.

Την ίδια ώρα στο «Madison Square Garden» oi Νιού Γιορκ Νικς υποδεχόντουσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι προέρχονταν από το σόου του Στεφ Κάρι απέναντι στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Οι Νεοϋορκέζοι πραγματικά κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να πάρουν τη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές, παίρνοντας μάλιστα «κεφάλι» με 9 πόντους (78-69) λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας περιόδου.

Ωστόσο οι Γουόριορς σοβαρεύτηκαν στην τελευταία περίοδο και με ένα επιμέρους 47-16 (!) έφτασαν στο τελικό 128-100 με άνεση.

Ο Κέβιν Ντουράντ έκανα… πράγματα και θαύματα για τους νικητές σημειώνοντας 41 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Τιμ Χάρνταγουϊ Τζούνιορ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Νικς με 24 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ