Γιάννης: «Είναι φανταστικό να αναφέρει το όνομα μου ο Ομπάμα»

Γιάννης: «Είναι φανταστικό να αναφέρει το όνομα μου ο Ομπάμα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη των Μπακς επί των Τίμπεργουλβς, τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στο παιχνίδι, αλλά και τα όσα είπε για εκείνον ο Μπάρακ Ομπάμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε τη νίκη των Μπακς επί των Τίμπεργουλβς, αλλά και το γεγονός πως σκόραραν όλοι οι παίκτες των ελαφιών, ενώ αναφέρθηκε και στον μικρό χρόνο συμμετοχής που πήρε. Όμως ο Greek Freak έκανε ειδική αναφορά στον Μπάρακ Ομπάμα και τις δηλώσεις που έκανε για τον σούπερ σταρ των ελαφιών, τονίζοντας πως είναι φανταστικά όσα είπε για εκείνον στην ομιλία του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι φανταστικό ένας άνθρωπος σαν τον Μπαράκ Ομπάμα να αναφέρει το όνομά μου και να ξέρει τι κάνω. Είναι πολύ σπουδαίο συναίσθημα».

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στο παιχνίδι με τους Τίμπεργουλβς: «Με ξέρετε, εγώ θέλω να παίζω πάντα. Όμως είναι καλό που μπήκαν παιδιά και πήραν χρόνο συμμετοχής για να βρουν ρυθμό. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σαν ομάδα. Ήταν πολύ διασκεδαστικό που σκόραραν όλοι. Ο κόουτς κάνει εξαιρετική δουλειά βάζοντας όλους τους παίκτες στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ