Ντ’ Αντόνι: «Δεν έχουμε συνέχεια και συνέπεια»

Ντ’ Αντόνι: «Δεν έχουμε συνέχεια και συνέπεια»

Οι Χιούστον Ρόκετς δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα, γεγονός που προβληματίζει τον Μάικ Ντ'Αντόνι

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η πορεία των Χιούστον Ρόκετς φέτος, σε σχέση με την περσινή σεζόν, καθώς μετράνε μόλις μία νίκη στους 5 αγώνες που έχει δώσει.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάικ Ντ’ Αντόνι, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, όταν ρωτήθηκε μετά την ήττα από τους Κλίπερς (133-113).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να προσαρμόσουμε κάποια πράγματα. Κάναμε αλλαγές και προφανώς η ομάδα είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Θα έχουμε δύο ημέρες off που θα προπονηθούμε και θα δούμε τι φταίει. Η άμυνά μας ήταν απαίσια.

Δεν έχουμε μια συνέχεια, μια συνέπεια. Δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται, καταρρέουμε και μετά παλεύουμε να σώσουμε την κατάσταση. Σκάβουμε μια τρύπα και βάζουμε τους εαυτούς μας μέσα και μετά πρέπει να βγούμε»

Εκεί που δεν είχαμε πρόβλημα πέρυσι, το έχουμε κατά πολύ φέτος. Οπότε, πρέπει να προσαρμοστούμε και να κατανοήσουμε τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Είναι ένα μεγάλο θέμα, δεν μπορούμε να μαρκάρουμε στην περιφέρεια από ότι φαίνεται. Θα δω πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Η ομάδα είναι ολοκληρωμένη, αλλά διαφορετική. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτή και να αφήσουμε πίσω μας το τι είχαμε πέρυσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ