Νέα «παράσταση» Λίλαρντ, βαριά ήττα των Πίστονς από τους Σέλτικς

Νέα «παράσταση» Λίλαρντ, βαριά ήττα των Πίστονς από τους Σέλτικς

Δεύτερη 40αρα του Λίλαρντ μέσα σε λίγες ημέρες αλλά ήττα των Μπλέιζερς από το Μαϊάμι με 120-111. Αφεντικό οι Σέλτικς στο Ντιτρόιτ, νίκη με 109-89 επί των Πίστονς.

Λίγες μέρες μετά την «επίδειξη» του Ντέμιαν Λίλαρντ απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ, ο All Star των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έδωσε νέα «παράσταση» απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, με την ομάδα του ωστόσο να ηττάται με 120-111.

Ο ηγέτης των Μπλέιζερς σημείωσε 42 πόντους έχοντας πολύ καλά ποσοστά (15/28 σουτ), ωστόσο η κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του δεν του επέτρεψε αν πανηγυρίσει τη νίκη, καθώς σχεδόν σε όλο το παιχνίδι του Πόρτλαντ βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Νούρκιτς και ΜακΚόλουμ ήταν αρκετά άστοχοι (συνολικά 9/27 σουτ), ενώ ο Γκόραν Ντράγκιτς ήταν ο κορυφαίος των νικητών (28 πόντοι, 5 ασίστ).

Τέλος στο αήττητο των Ντιτρίτ Πίστονς έβαλαν οι Μπόστον Σέλτικς, καθώς οι «κέλτες» επικράτησαν εύκολα με 109-89 μέσα στο Ντιτρόιτ και τους υποχρέωσαν στην πρώτη τους ήττα μετά από 5 παιχνίδια.

Οι παίκτες του Μπραντ Στίβενς από τα πρώτα λεπτά θέλησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους, ενώ βρέθηκαν μπροστά ακόμα και με 29 πόντους.

Τζέιλεν Μπράουν (19 πόντοι), Ντάνιελ Τάις (17 πόντοι) και Μάρκους Μόρις (18 πόντοι) οι καλύτεροι παίκτες των φιλοξενούμενων, προσπάθησε ο Άντρε Ντράμοντ για τους Πίστονς (18 πόντοι).

Δύσκολη εντός έδρας νίκη σημείωσαν οι Φιλαδέλφια Σίξερς απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς, επικρατώντας με 105-103.

Γεμάτη εμφάνιση από τον Τζοέλ Εμπίντ, με τον Καμερουνέζο σέντερ να κάνει γεμάτη εμφάνιση (27 πόντοι, 14 ριμπάουντ), ενώ και ο Ρόμπερτ Κόνβινγκτον προσέφερε πολλά ιδίως αμυντικά (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 κοψίματα).

O Κέμπα Γουόκερ αν και ήταν εξαιρετικός για τους φιλοξενούμενους σε ακόμα ένα παιχνίδι (37 πόντοι, 6 ασίστ) δεν ήταν αρκετός για να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του.

Επέστρεψε στις νίκες το Μέμφις, καθώς οι Γκρίζλις δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους Φοίνιξ Σανς και πήραν τη νίκη με 117-96.

Το δίδυμο Γκασόλ-Κόνλεϊ ήταν αρκετά καλό σε ακόμα ένα παιχνίδι (19 και 18 πόντοι αντίστοιχα), ενώ ο ρούκι ΝτεΆντρε Έιτον ήταν πολύ καλός για τους Σανς με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ