Αντετοκούνμπο: «Χαίρομαι που δεν θα ψάχνω για γόνατα στο ebay όταν είμαι 40» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Χαίρομαι που δεν θα ψάχνω για γόνατα στο ebay όταν είμαι 40» (vid)

Επικές ατάκες από τον Έλληνα φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς

Για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προφυλάχτηκε από τον προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντεχόλζερ, καθώς απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ αγωνίστηκε μόλις 19 λεπτά.

Υπενθυμίζεται πως και κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς ο Έλληνας σούπερ σταρ έπαιξε μόνο για 23 λεπτά, καταφέρνοντας ωστόσο να γεμίσει τη στατιστική του και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Αυτό είναι κάτι το οποίο εκτιμάει ο Γιάννης, καθώς όπως είπε ο ίδιος είναι χαρούμενος που στα 40 του δεν θα χρειάζεται να ψάχνει για… γόνατα!

«Εκτιμώ την ξεκούραση. Είναι σημαντικό. Ξέρω πως όταν θα είμαι στα 40 και θα έχω αποσυρθεί θα μπορώ να κυνηγάω τα παιδιά μου και θα έχω ακόμη τα γόνατά μου. Δεν θα ψάχνω για γόνατα στο ebay» δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την αναμέτρηση με τους Μάτζικ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ατυχές περιστατικό με τον Άαρον Γκόρντον, ο οποίος άθελα του τον χτύπησε με τον αγκώνα:  «Δεν θυμάμαι πολλά από απόψε. Προσπάθησα να κόψω και έπεσα κάτω. Μετά δεν θυμάμαι και πολλά. Κάναμε κάποια τεστ για διάσειση στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο. Όμως είμαι μια χαρά»

https://twitter.com/Bucks/status/1056401802508283904

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ