Συντριβή των Γουίζαρντς στο Λος Άντζελες, νίκες για Θάντερ και Τζαζ (vid)

Συντριβή των Γουίζαρντς στο Λος Άντζελες, νίκες για Θάντερ και Τζαζ (vid)

Ακόμα μια ήττα για την ομάδα της Ουάσινγκτον, αυτή τη φορά με 136-104 από τους Κλίπερς. Πρώτη νίκη για την Οκλαχόμα απέναντι στο Φοίνιξ με 117-110, είχαν τον έλεγχο στο Ντάλας οι Τζαζ επικρατώντας με 113-104.

Πολύ κατώτεροι των προσδοκιών συνεχίζουν να είναι τη φετινή σεζόν οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, καθώς στην επίσκεψη τους στο Λος Άντζελες και την αναμέτρηση με τους Κλίπερς γνώρισαν συντριβή με 136-104.

Καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι, με τους Γουίζαρντς να αποτυγχάνουν να παραμείνουν κοντά στο σκορ.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Τομπάιας Χάρις (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Λου Γουίλιαμς (17 πόντοι, 6 ασίστ), σε χαμηλές πτήσεις το δίδυμο Μπιλ (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Γουόλ (18 πόντοι αλλά με 8/20 σουτ, 4 κλεψίματα) για τους πρωτευουσιάνους.

Την ίδια ώρα οι Γιούτα Τζαζ ταξίδεψαν στο Ντάλας όπου και αντιμετώπισαν τους Μάβερικς.

Ωστόσο οι Τεξανοί κινήθηκαν σε «ρηχά νερά» και έχοντας σε πολύ κακή μέρα τους Μάθιους, Μπαρνς και Ντόνσιτς γνώρισαν την ήττα με 113-104.

Εξαιρετικοί οι Γκομπέρ (23 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και Μίτσελ (20 πόντοι, 4 ασίστ) για τους «μορμόνους», «άγγιξε» το πρώτο triple-double της καριέρας του o ΝτεΆντρε Τζόρνταν  (12 πόντοι, 19 ριμπάουντ, 9 ασίστ).

Στην Οκλαχόμα οι Θάντερ δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, καθώς επικράτησαν σχετικά εύκολα με 117-110.

Η διαφορά του σκορ είχε φτάσει μέχρι και τους 26 πόντους (106-80), με τους Σανς ωστόσο να μαζεύουν τη διαφορά στο φινάλε και να γνωρίζουν την ήττα με αξιοπρεπές σκορ.

Ράσελ Γουέστμπρουκ (23 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και Πολ Τζορτζ (23 πόντοι, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα) ήταν οι κορυφαίοι για την Οκλαχόμα η οποία μετά από 4 συνεχόμενες ήττες πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ