Είναι ο Chris Paul βρώμικος παίκτης;

Είναι ο Chris Paul βρώμικος παίκτης;

Γιατί ξαφνικά όλοι τον μισούνε;

Ο Chris Paul κατάφερε την τελευταία εβδομάδα να μονοπωλήσει την κουβέντα στο ΝΒΑ, για όλους τους λάθος λόγους. Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας γνωρίζετε για τον περίφημο τσακωμό του με τους Ingram/Rondo, στο πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ Lakers και Rockets. Κάποιοι υποστηρίζουν πως έφτυσε τον αντίπαλο του στο πρόσωπο – κατά την γνώμη μου βέβαια η αφορμή δεν έχει τόση σημασία, συγκριτικά με όσα ακολούθησαν.

Άπαντες φαίνεται ξαφνικά να μισούν τον Paul. Ο Lebron James μίλησε στους δημοσιογράφους και ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της φιλίας τους, παρά την πολύχρονη στενή σχέση που συνδέει τους δύο άνδρες. Ο Rondo στάθηκε στην απόλυτη στήριξη που απολαμβάνει από τον σύλλογο του, φροντίζοντας ταυτόχρονα να μας ενημερώσει για το πόσο κακός συμπαίκτης είναι ο CP3. Σαφώς η άποψη του στερείται αντικειμενικότητας, καθώς συμμετείχε ενεργά στο περιστατικό. Η συνέχεια έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Σχεδόν αυτόματα αρκετοί μπασκετμπολίστες έσπευσαν να συμφωνήσουν με τον Αμερικανό guard των Lakers. Όλοι τους υπήρξαν κάποια στιγμή στην καριέρα τους συμπαίκτες με τον Paul. O Kenyon Martin μας ενημέρωσε πως ούτε λίγο ούτε πολύ κανείς στην λίγκα δεν εμπιστεύεται τον πρωταγωνιστή μας, διότι κατά τα λεγόμενα του: ‘’Είναι δολοπλόκος και ύπουλος. Πάντοτε διαθέτει μια κρυφή ατζέντα, την οποία μοιράζεται αποκλειστικά με τον προπονητή και τον ιδιοκτήτη του franchise. Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι συζητάει για εσένα πίσω από την πλάτη σου. Οι τακτικές του δημιουργούσαν ανέκαθεν προβλήματα στα αποδυτήρια της ομάδας.’’. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν επίσης τα tweets του Glenn Davis, που ιεράρχησε με την σειρά του το ζήτημα της εμπιστοσύνης και της απαράδεκτης συμπεριφοράς του CP3 προς τους συμπαίκτες του. Οι αντιδράσεις τους ήταν τόσο άμεσες, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ο πρόσφατος καβγάς αποτέλεσε απλώς το κερασάκι στην τούρτα – την κορυφή του παγόβουνου. Ενός παγόβουνου που κατόρθωνε για καιρό να διαφύγει της προσοχής μας.

Η χαριστική βολή βέβαια ήρθε δια στόματος Skip Bayless, μέσα από την συχνότητα της εκπομπής Skip and Shannon: Undisputed. Ο πάντα έγκριτος αναλυτής υπογράμμισε ότι ο Chris είναι ένας από τους πιο βρώμικους αθλητές στην ιστορία του ΝΒΑ, ενώ γύρω του έχει στηθεί ένας ολόκληρος δημοσιογραφικός μηχανισμός με μοναδικό στόχο την αδιάκοπη προστασία του. Η αιτία εντοπίζεται σύμφωνα με τον Broussard στο αξίωμα του, ως πρόεδρος της ένωσης επαγγελματιών παικτών.

https://streamable.com/ahr5f

Προσωπικά έπεσα από τα σύννεφα. Παρακολουθώ τον εν λόγω μπασκετμπολίστα χρόνια και ποτέ δεν είχα σχηματίσει ανάλογη εντύπωση. Κάθισα λοιπόν χθες το βράδυ στο σπίτι και έκανα μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο – τα αποτελέσματα είναι εξόχως ανησυχητικά. Ο πρωταγωνιστής μας έχει την κακή συνήθεια να χτυπάει τους αντιπάλους του εκτός φάσης – ειδικά στη ευαίσθητη περιοχή των γεννητικών οργάνων. Στο παρακάτω βίντεο προσέξτε την οργή τους κάθε φορά που δέχονται ένα τέτοιου είδους αλήτικο χτύπημα. Σκέτη απογοήτευση.

https://streamable.com/qs9re

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ