Η «πρόκληση» του Τζόρνταν και η αστεία απάντηση του ΛεΜπρόν (vid)

Η «πρόκληση» του Τζόρνταν και η αστεία απάντηση του ΛεΜπρόν (vid)

Ο Μάικλ Τζόρνταν πρωταγωνίστησε σε βίντεο για την αναμέτρηση του NFL μεταξύ των Πάτριοτς και των Πάκερς, μιλώντας για τον κορυφαίο όλων των εποχών και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αστειευόμενος απάντησε στη... δήθεν πρόκληση του Air.

Οι συγκρίσεις ανάμεσα στον Μάικλ Τζόρνταν και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς όσον αφορά τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών έχει πάρει φωτιά. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως ο Air είναι και θα είναι ο κορυφαίος στην ιστορία, όμως αναμφίβολα τα όσα έχει καταφέρει ο βασιλιάς στην καριέρα του δεν περνούν απαρατήρητα.

Στο πλαίσιο αυτής της αιώνιας συζήτησης πέρι G.O.A.T (greatest of all time), οι δύο σούπερ σταρ του μπάσκετ πρωταγωνίστησαν σε μία άτυπη κόντρα, καθώς ο ΛεΜπρόν βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί. Συγκεκριμένα, ο Τζόρνταν πρωταγωνιστεί στο promo του μεγάλου αγώνα για το NFL ανάμεσα σε Πάτριοτς και Πάκερς και αναφέρεται στην συνάντηση δύο εκ των κορυφαίων quarterbacks στην ιστορία του NFL, του Τομ Μπρέιντι και Άαρον Ρότζερς, μιλώντας για GOAT.

Ο Αir στο βίντεο που δημιούργησε για τη μάχη του NFL τονίζει ότι πρέπει να συγκρουστούν οι δύο τους για να γίνει η σύγκριση για τον κορυφαίο, ενώ μιλάει και για τον κοινό αριθμό που έχουν, κάτι που ουσιαστικά συμβαίνει και στο μπάσκετ με τον ίδιο και τον ΛεΜπρόν.

Ο βασιλιάς λοιπόν με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο είχε όρεξη να πειράξει τον ιδιοκτήτη των Χόρνετς και μάλιστα, αστειευόμενος πάντα, αναφέρει ότι με τη διαφήμιση αυτή τον προκαλεί όσον αφορά τη μεταξύ τους σύγκριση.

«ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ! Ωπ, λάθος μου αλλά σκέφτηκα πως ίσως ήσουν εσύ, τελοσπάντων, πίσω στην καθημερινότητα», ανέφερε στο Twitter ο ΛεΜπρόν με ξεκάθαρο σκοπό και αρκετή δόση χιούμορ.

Δείτε το βίντεο του Τζόρνταν:

Και τη χιουμοριστική απάντηση του ΛεΜπρόν περί GOAT:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ