Χάνει το ματς κόντρα στους Ράπτορς ο Αντετοκούνμπο

Χάνει το ματς κόντρα στους Ράπτορς ο Αντετοκούνμπο

Το χτύπημα στο κεφάλι που δέχτηκε ο Αντετοκούνμπο στο ματς κόντρα στους Μάτζικ φαίνεται τελικά πως θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι της Ανατολής κόντρα στους αήττητους Ράπτορς, που επέλεξαν με τη σειρά τους να ξεκουράσουν τον Λέοναρντ.

Στο εντός έδρας ματς των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ, τα Ελάφια πήραν τη νίκη με τον Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται όμως μόλις 19’ και 23’’. Αυτό δεν ήταν απόρροια προπονητικής επιλογής αλλά προήλθε από έναν τραυματισμό που είχε ο Γιάννης τραντάζοντας ισχυρά το κεφάλι και τον αυχένα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Greak Freak ακολουθώντας τη στάνταρ διαδικασία πήγε στα αποδυτήρια όπου εξετάστηκε, πέρασε τα απαραίτητα νευρολογικά τεστ και τελικά επέστρεψε και αγωνίστηκε ξανά με την ομάδα του στο τελευταίο δωδεκάλεπτο. Μετά το ματς όμως ο φόργουορντ του Μιλγουόκι επανεξετάστηκε και οι αρμόδιοι γιατροί αποφάσισαν να του απαγορεύσουν τη συμμετοχή στο ματς κόντρα στους Ράποτορς. Εκτός των ιατρικών ευρημάτων ο παίκτης παρουσίασε και έντονο πονοκέφαλο, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.

Οι Μπακς και το Τορόντο των Λέοναρντ και Λάουρι έχουν κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν, μετρώντας μόνο νίκες στα 6 πρώτα ματς της σεζόν. Το ματς που θα γίνει στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) είναι ένα πρώτης τάξεως crash test μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της Ανατολής και θα είναι μεταξύ των διεκδικητών της 1ης θέσης που δίνει απόλυτο πλεονέκτημα μαζί με τους Σίξερς και τους Σέλτικς.

Ωστόσο η απουσία του Αντετοκούνμπο αποδυναμώνει αισθητά τους Μπακς, μιας και ο 24χρονος Έλληνας διεθνής έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 25 πόντους (50.8% εντός πεδιάς), 14.2 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ στα 6 ματς που έχει αγωνιστεί. Αυτό σε συνδυασμό με την απόφαση του τεχνικού επιτελείου των Ράποτορς, να ξεκουράσουν τον Λέοναρντ κάνει το ματς αυτό σίγουρα λιγότερο λαμπερό…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ