Επιτέλους νίκη για τους Καβαλίερς, στους Σέλτικς το θρίλερ της Ανατολής (vid)

Επιτέλους νίκη για τους Καβαλίερς, στους Σέλτικς το θρίλερ της Ανατολής (vid)

Μετά από 6 συνεχόμενες ήττες οι Καβαλίερς ξέσπασαν κόντρα στους Χοκς (136-114). Την ίδια ώρα στη Βοστώνη οι Σέλτικς πήραν με δυσκολία τη νίκη κόντρα στους Πίστονς με 108-105, ενώ Ράπτορς και Γκρίζλις προχώρησαν σε νίκες απέναντι σε Σίξερς και Γουίζαρντς αντίστοιχα.

Την πρώτη φετινή νίκη τους πέτυχαν στο πρωτάθλημα οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικρατώντας εντός έδρας των Ατλάντα Χοκς με 136-114.

Παρά την απουσία του Κέβιν Λοβ οι «Καβς» με πρωταγωνιστή των Ρόντνεϊ Χουντ (26 πόντοι) και άλλους 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων έδωσαν τέλος στο σερί 6 ηττών.

Τρέι Γιάνγκ (24 πόντοι) και Άλεξ Λεν (22 πόντοι, 9 ασίστ) οι διακριθέντες των ηττημένων.

https://www.youtube.com/watch?v=yUA8FjQ_2hc

Δεύτερη νίκη μέσα σε λίγες μέρες κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς πέτυχαν οι Μπόστον Σέλτικς οι οποίοι επικράτησαν με 108-105 μέσα στη Βοστώνη.

Οι «Κέλτες» αν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, στα τελευταία δευτερόλεπτα δυσκολεύτηκαν καθώς ένα τρίποντο του Ρέτζι Μπούλοκ έφερε τη διαφορά στο καλάθι (107-105).

Ο Τζέισον Τέιτουμ πήγε στη γραμμή των βολών και αστοχώντας επίτηδες στη δεύτερη δεν άφησε καθόλου χρόνο στους φιλοξενούμενους να μειώσουν με το 108-105 να είναι το τελικό σκορ.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Καϊρί Ίρβινγκ με 31 πόντους, εξαιρετικό παιχνίδι έκανε ο Μπλέικ Γκρίφιν (24 πόντοι, 15 ριμπάουντ) για την ομάδα του Ντιτρόιτ.

https://www.youtube.com/watch?v=7qi8Cgj3xpk

Απογοητευτικοί συνεχίζουν να είναι μέχρι στιγμής οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, καθώς η ομάδα της αμερικανικής πρωτεύουσας ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά από τους Μέμφις Γκρίζλις με 107-95.

Αν και οι Γουίζαρντς μπήκαν καλά στο παιχνίδι, περίπου στα μισά της πρώτης περιόδου το Μέμφις προσπέρασε στο σκορ και ξεκίνησε να χτίζει μια διαφορά η οποία έφτασε μέχρι και τους 19 πόντους και σημείωσε μια εύκολη νίκη.

Γκασόλ (19 πόντοι, 5 κλεψίματα), Κόνλεϊ (19 πόντοι)  και Τέμπλ (20 πόντοι) οι κορυφαίοι για τους γηπεδούχους, προσπάθησε για τους ηττημένους ο Γουόλ (22 πόντοι, 7 ασίστ).

Αυτή ήταν η 6 ήττα σε 7 παιχνίδια μέσα στη σεζόν για τους Γουίζαρντς οι οποίοι αποδίδουν πολύ χειρότερα των προσδοκιών.

https://www.youtube.com/watch?v=QSSB7X9qEpY

 

Χωρίς μεγάλη δυσκολία οι Τορόντο Ράπτορς επικράτησαν των Φιλαδέλφια Σίξερς στον Καναδά με 129-112.

Μετά τη ήττα από τους Μιλγουόκι Μπακς ο Καουάι Λέοναρντ επέστρεψε και ανέλαβε… δράση.

Έχοντας τον κορυφαίο αμυντικό με 32 πόντους και τον Κάιλ Λάουρι καλό δημιουργικά και εκτελεστικά (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ) το Τορόντο πήρε με χαρακτηριστική ευκολία τη νίκη.

Νέα πολύ μεγάλη εμφάνιση του Τζοέλ Εμπίντ (31 πόντοι, 11 ριμπάουντ) η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή για τους Σίξερς.

https://www.youtube.com/watch?v=KjwfBixpMXU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ