Φόρος τιμής των 76ερς στον Ρόκι Μπαλμπόα (pics/vid)

Φόρος τιμής των 76ερς στον Ρόκι Μπαλμπόα (pics/vid)

Κάθε χρόνο οι ομάδες του ΝΒΑ βγάζουν μια εμφάνιση εμπνευσμένη από την πόλη στην οποία εδρεύουν και οι 76ερς φέτος θα κάνουν τη διαφορά με επιρροές από τον θρυλικό Rocky!

Οι 76ερς, η ομάδα μπάσκετ της Φιλαδέλφια, έχει… μεγαλώσει αρκετά και έχει επαναφέρει το brand name της στην πρώτη γραμμή του NBA. Φέτος, όπως και κάθε χρονιά, οι 30 ομάδες της Λίγκας, θα βγάλουν μια συλλεκτική εμφάνιση εμπνευσμένη από την πόλη-πολιτεία στην οποία εδρεύουν. Τη λεγόμενη City Edition. Φέτος οι ιθύνοντες της ομάδας μαζί με τη Nike που προμηθεύει την νομάδα με αθλητικό υλικό, είχαν μια πρωτοποριακή και αναμφίβολα πολύ επιτυχημένη ιδέα. Να σχεδιάσουν τη φανέλα αυτή με επιρροές από τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τη σειρά ταινιών στις οποίες πρωταγωνίστησε αλλά και σκηνοθέτησε. Τα θρυλικά Rocky.

Η σειρά ταινιών αυτή, βασίστηκε στην «Πόλη της Αδελφικής Αγάπης», δείχνοντας τον Ρόκι Μπαλμπόα, ένα φτωχόπαιδο από τα σπλάχνα της πόλης, να εξελίσσεται και να κατακτά τον κόσμο μέσω της πυγμαχίας. Σε μια από τις κλασικές σκηνές της ταινίας ο Ρόκι προπονείται με μια γκρι φόρμα η οποία αποτέλεσε την βάση της έμπνευσης των σχεδιαστών, ενώ υπάρχουν και οι μπλε και κόκκινες λεπτομέρειες από τα χρώματα της ομάδας.Όπως μας ενημερώνει η αρμόδια εταιρία:

«Οι 76ερς παρουσιάζουν την City Edition εμφάνισή τους, εμπνευσμένη από ένα από τα κορυφαία τέκνα της πόλης, τον Ρόκι. Το γκρι που κυριαρχεί στην εμφάνιση, έρχεται κατευθείαν από τις εμβληματικές προπονητικές σκηνές τόσο του Ντόνι Κριντ όσο και του Ρόκι Μπαλμπόα. Το λάστιχο στο σορτσάκι παραπέμπει στην ζώνη πρωταθλητή του Ρόκι, ενώ στο κέντρο της έχει τον Βενιαμίν Φρανκλινο να παίζει μπάσκετ. Στο μπροστινό της μέρος η φανέλα έχει μια σειρά από αστέρια να κυκλώνουν το νούμερο του παίκτη, τα οποία παραπέμπουν άμεσα στο ρινγκ που αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά ο Απόλο Κριντ με τον Ρόκι. Η εμφάνιση αυτή είναι αφιερωμένη στην πόλη της Φιλαδέλφια και όλους τους κατοίκους της».

Δείτε το φοβερό βίντεο από την παρουσίαση της φανέλας με τους παίκτες να συμμετέχουν αλλά και φωτογραφίες από την παρουσίαση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ