Λέικερς – Μάβερικς 114-113

Λέικερς – Μάβερικς 114-113

Οι Λέικερς έκαναν τα εύκολα δύσκολα στο φινάλε της αναμέτρησης με τους Μάβερικς, όμως με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ευστοχεί σε 1/2 βολές εντέλει πήραν μια δύσκολη νίκη.

Οι Λέικερς είναι μια καινούρια και ιδιαίτερα νεανική ομάδα κι ακόμα φαίνεται πως ψάχνονται, καθώς κατάφεραν να κάνουν ντέρμπι ένα δικό τους παιχνίδι. Οι λιμνάνθρωποι επικράτησαν πολύ δύσκολα των Μάβερικς με 114-113 και χρειάστηκαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς προκειμένου να πάρουν μια νίκη που τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ματς έμοιαζε δεδομένη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του LA έχασε μια διαφορά 19 πόντων και κυρίως 14 πόντων τέσσερα λεπτά πριν το τέλος και λίγο έλειψε να υποστούν ένα μυθικό κάζο στο Staples Center. Αυτό που έσωσε τους λιμνάνθρωπους ήταν αρχικά το ανόητο φάουλ του Μάθιους 2 δεύτερα πριν το τέλος και στη συνέχεια η εύστοχη βολή του ΛεΜπρόν, οποίος παρά το γεγονός πως είχε 1/2 δεν στοίχισε στους Λέικερς.

Το παιχνίδι είχε χιτσκοκικό φινάλε και πιθανότατα θα βλέπαμε παράταση αν δεν ευστοχούσε ο βασιλιάς, ενώ αξίζει να σταθεί κανείς στους Μάβερικς που άγγιξαν μια τεράστια ανατροπή στο τέλος και δεν παράτησαν ουδέποτε το ματς.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν και πάλι ο Τζέιμς με 29 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Κούζμα με 18 και ΜακΓκί με 16 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 κοψίματα. Για τους ηττημένους, ο Μάθιους είχε 21 πόντους, ο Χάρισον Μπαρνς 19 πόντους και ο Ντόντσιτς 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ