Έβαλε τα κλάματα ο Ρόουζ μετά την 50αρα! (vids)

Έβαλε τα κλάματα ο Ρόουζ μετά την 50αρα! (vids)

Ο Ντέρικ Ρόουζ πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του κόντρα στους Τζαζ και οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά το παιχνίδι ήταν απλά συγκλονιστικές.

O Ντέρικ Ρόουζ είναι και πάλι εδώ. Και το απέδειξε με μια μυθική εμφάνιση στη νίκη των Τίμπεργουλβς κόντρα στους Τζαζ, σημειώνοντας μια εξωπραγματική 50αρα. Ο Ρόουζ έκανε ρεκόρ καριέρας και μετά από τόσα προβλήματα τραυματισμών και τόσα χειρουργεία δικαιώθηκε για τη δουλειά που έκανε και κυρίως που δεν τα παράτησε ποτέ.

Ένας από τους παίκτες που κανείς δεν ξέρει που θα έφτανε αν δεν ήταν άτυχος και αν δεν είχε θέματα με την υγεία του, δεν άντεξε μετά την τρομερή του εμφάνιση και «λύγισε». Ο Ρόουζ ξέσπασε σε κλάματα με το τέλος του παιχνιδιού με τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο των Τίμπεργουλβς να είναι συγκινητικές. Από τα κλάματα του σταρ της Μινεσότα μέχρι το χειροκρότημα του κόσμου και την αποθέωση, αλλά και τις αγκαλιές από τους συμπαίκτες του. Όλο αυτό φυσικά συνεχίστηκε και στις δηλώσεις του με τον Ρόουζ να ξεσπάει για όσα έζησε και πέρασε, αλλά και να συνεχίσει να αποθεώνεται μέχρι να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια σε μερικές πραγματικά μοναδικές στιγμές.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το παιχνίδι όπου φάνηκε η συγκίνηση στο πρόσωπό του:

«Σημαίνει τα πάντα για εμένα αυτό που έγινε. Έβαλα τον κ…λο μου κάτω και δούλεψα. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό και τους φιλάθλους. Κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Κάνω το παιχνίδι μου. Οι συμπαίκτες μου είπαν να κάνω το παιχνίδι μου και αυτό έκανα. Θέλω να βοηθήσω τους νεότερους, να δώσω το παράδειγμα ως βετεράνος. Ποτέ δεν έχω μιλήσει τόσο πολύ κατά την διάρκεια ενός αγώνα στους συμπαίκτες μου όσο στο σημερινό παιχνίδι».

Δείτε και την αποθέωση για τη μαγική εμφάνιση του Ρόουζ:

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ρόουζ:

Δείτε και την εμφάνιση του στο ματς με τους Τζαζ:

https://www.youtube.com/watch?v=xqt7wlJsUvU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ