Χτίζουν σερί οι Θάντερ, αήττητοι στη Φιλαδέλφεια οι Σίξερς (vid)

Χτίζουν σερί οι Θάντερ, αήττητοι στη Φιλαδέλφεια οι Σίξερς (vid)

Αρχίζει να «ζεσταίνεται» η Οκλαχόμα, παίρνοντας δύσκολη νίκη στην έδρα των Χόρνετς με 111-107. «Φρούριο» το «Γουέλς Φάργκο Σέντερ» με τους Σίξερς να επικρατούν με 122-113 των Κλίπερς.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι Οκλαχόμα Σϊτι Θάντερ κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς, επικρατώντας εκτός έδρας με 111-107.

Ωστόσο για να έρθει αυτή η νίκη οι Θάντερ έπρεπε να καταβάλλουν υπερπροσπάθεια και να επιστρέψουν από το -19 της τρίτης περιόδου (66-47).

Σταδιακά η διαφορά έπεφτε, με τους φιλοξενούμενους τελικά να προσπερνούν 5 λεπτά πριν το φινάλε (94-93) και από εκείνο το σημείο και μετά να μην κοιτούν ξανά πίσω.

Κοντά στο triple-double ο Ράσελ Γουέστμπρουκ (29 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 10 ασίστ), κορυφαίος για τη Σάρλοτ ο Κέμπα Γουόκερ (21 πόντοι, 6 ασίστ).

Πλέον η ομάδα της Οκλαχόμα βρίσκεται στο 3-4 και δείχνει να ανακάμπτει μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα.

https://www.youtube.com/watch?v=Xqcfiyiy_8Q

Την πέμπτη εντός έδρας νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς επικρατώντας των Λος Άντζελες Κλίπερς με 122-113.

Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Ο Καμερουνέζος σέντερ απλά κυριάρχησε πετυχαίνοντας 41 πόντους, 13 ριμπάουντ αλλά και 4 κοψίματα, κάνοντας ό,τι ήθελε στην αντίπαλη ρακέτα, ενώ οι Τομπάιας Χάρις (24 πόντοι) και Ντανίλο Γκαλινάρι (25 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Λος Άντζελες.

https://www.youtube.com/watch?v=qzLjOuaUEf8

Σε ακόμα μια νίκη προχώρησαν οι Ντένβερ Νάγκετς, υποχρεώνοντας τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στην 7η φετινή τους ήττα με 110-91.

Αν και το ξεκίνημα άνηκε στους γηπεδούχους οι οποίοι έφτασαν στο +12, η ομάδα του Ντένβερ κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι και να φτάσει ακόμα και στο +26.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεζ (23 πόντοι) κατάφερε να αναπληρώσει επάξια το κενό του Νίκολα Γιόκιτς ο οποίος κινήθηκε σε «ρηχά νερά», ενώ ο Τζόρνταν Κλάρξον σημείωσε 17 πόντους για την ομάδα του Κλίβελαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ