Νίκη των Μπλέιζερς επί των Πέλικανς, άνετο πέρασμα των Κίνγκς με «τριπλό» Φοξ(vid)

Νίκη των Μπλέιζερς επί των Πέλικανς, άνετο πέρασμα των Κίνγκς με «τριπλό» Φοξ(vid)

Ακάθεκτη συνεχίζει η ομάδα του Όρεγκον επικρατώντας των Πέλικανς με 132-119, ενώ το Σακραμέντο σημείωσε ακόμη μια νίκη, αυτή τη φορά με 146-115 επί των Χοκς έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον ΝτεΆαρον Φοξ

Με οδηγό για ακόμη μια φορά των Ντέμιαν Λίλαρντ οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς πανηγύρισαν την 6η νίκη τους στη σεζόν με 132-119 απέναντι στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς.

Ο Άντονι Ντέιβις δεν μπόρεσε να αγωνιστεί για τους φιλοξενούμενους, κάτι το οποίο και εκμεταλλεύτηκαν οι Μπλέιζερς.

Ντέμιαν Λίλαρντ (26 πόντοι, 6 ασίστ), Γιούσεφ Νούρκιτς (20 πόντοι, 9 ασίστ) και Αλ Φαούκ Αμίνου (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ήταν οι κορυφαίοι των γηπεδούχων, ενώ ο Τζούλιους Ραντλ (29 πόντοι) κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να αναπληρώσει το κενό του σούπερ σταρ της ομάδας, Ντέβις.

Με 6 νίκες σε 8 παιχνίδια οι Μπλέιζερς «φιγουράρουν» στη δεύτερη θέση της Δυτικής περιφέρειας, ενώ οι Πέλικανς με ρεκόρ 4-4 βρίσκονται εκτός πλέι οφ.

https://www.youtube.com/watch?v=mgWPqnfKJ9I

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα των Σακραμέντο Κινγκς στην νέα σεζόν, καθώς η νεανική ομάδα της Καλιφόρνια σημείωσε την 6η νίκη της σε 9 παιχνίδια και βρίσκεται σ

τροχιά πλεί οφ.

Οι Κινγκς διέλυσαν με 146-115 τους Ατλάντα Χοκς εντός έδρας, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον ΝτεΆαρον Φοξ.

Ο εκρηκτικός γκαρντ σημείωσε το πρώτο triple-double της καριέρας του σημειώνοντας 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 15 ασίστ, δοκιμάζοντας μάλιστα μόλις 13 σουτ εντός πεδιάς.

Για τους ηττημένους ο Τζέρεμι Λιν προσπάθησε να κλέψει λίγη από τη δόξα του 20χρονου γκαρντ, έχοντας 23 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο.

https://www.youtube.com/watch?v=dKNW0b4f6zk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ