Kερ: «Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να υπογράψουμε και του χρόνου τον Κάζινς»

Kερ: «Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να υπογράψουμε και του χρόνου τον Κάζινς»

Μόνο για φέτος θα ενισχύσει τη προσπάθεια των Ουόριορς στο ΝΒΑ ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, όπως τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών, Στιβ Κερ.

Την πεποίθηση ότι η συνεργασία των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς θα διαρκέσει μόνο την φετινή χρονιά, εξέφρασε ο προπονητής των «πολεμιστών» Στιβ Κερ.

Ο 53χρονος τεχνικός σχολίασε την πορεία της αποθεραπείας του 28χρονου σέντερ, ενώ αποκάλυψε ότι ο πρώην παίκτης των Πέλικανς θα ενισχύσει την προσπάθεια των πρωταθλητών μόνο για την φετινή χρονιά, καθώς η ομάδα του Σαν Φραντσίτσκο δεν έχει την απαιτούμενη οικονομική δυνατότητα για να υπογράψει τον Κάζινς.

Πιο αναλυτικά, ο Κερ τόνισε: «Τα πηγαίνει καλά, αλλά δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος πως είναι κοντά στο να επιστρέψει. Θα του πάρει αρκετό καιρό. Είναι διαφορετικό να παίζει σε ματς του ΝΒΑ και διαφορετικό να παίζεις κόντρα στους assistant coaches των Ουόριορς

Ήμασταν σίγουροι όταν τον υπογράψαμε. Είναι μονοετές συμβόλαιο. Δεν έχουμε χρήματα στο salary cap για να τον υπογράψουμε και τον επόμενο χρόνο. To ξέρει. Θέλει να μας βοηθήσει να πάρουμε άλλο ένα πρωτάθλημα. Και εμείς θέλουμε να τον βοηθήσουμε να πάρει μεγάλο συμβόλαιο σε κάποια άλλη ομάδα του χρόνου. Πρέπει να παίζει καλά και να απολαύσει τη σεζόν. Όλοι θα βάλουμε τα δυνατά ματς και θα το διασκεδάσουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ