Εκτός ο Χάρντεν, επιστρέφει στα παρκέ ο Χάουαρντ

Εκτός ο Χάρντεν, επιστρέφει στα παρκέ ο Χάουαρντ

Ο Τζέιμς Χάρντεν θα απουσιάσει από την αναμέτρηση των Ρόκετς με τους Νετς. Αντίθετα ο Ντουάιτ Χάουαρντ απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του στην φετινή σεζόν.

Ο Τζέιμς Χάρντεν θα απουσιάσει από το αποψινό (3/11) παιχνίδι των Χιούστον Ρόκετς στο Μπρούκλιν απέναντι στους Νετς. Ο σούπερ σταρ των Ρόκετς παρότι προπονήθηκε κανονικά χτες προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι απέναντι στους Νετς. Αυτό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που χάνει ο «μούσιας», ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στους Σικάγο Μπουλς τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ντεμπούτο με τους Χόρνετς ο Χάουαρντ

Αναμονή τέλος για τους οπαδούς των Σάρλοτ Χόρνετς καθώς απόψε θα δουν τον Ντουάιτ Χάουαρντ να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας τους απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο θηριώδης σέντερ είχε λείψει από  τα 9 πρώτα παιχνίδια της ομάδα λόγω του τραυματισμού στη μέση που τον ταλαιπωρούσε. Οι πόνοι φαίνεται ότι έχουν εξαφανιστεί και ο «Σούπερμαν» αναμένεται να παίξει κανονικά χωρίς περιορισμό στα λεπτά που θα χρησιμοποιηθεί.

Ελπίδες συμμετοχής για τον Μπούκερ

Μετά από απουσία τριών αγώνων, υπάρχουν ελπίδες συμμετοχής του Ντέβιν Μπούκερ στο αποψινό παιχνίδι του Φοίνιξ απέναντι στους Ράπτορς.  Ο σούτινγκ γκαρντ των Σανς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το τράβηγμα στον δικέφαλο του ποδιού που τον έχει αφήσει εκτός στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για ανατροπή δεδομένων. Πιθανή θεωρείται η συμμετοχή του απέναντι στην ομάδα του Τορόντο αλλά αυτό όπως φαίνεται θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ