Ο Εμπίντ έκανε… αλοιφή τον Ντράμοντ (vid)

Ο Εμπίντ έκανε… αλοιφή τον Ντράμοντ (vid)

Οι Εμπίντ και Ντράμοντ είναι από τους καλύτερους σέντερ στο ΝΒΑ, αλλά ο Καμερουνέζος των Σίξερς, ήταν σαρωτικός και έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στον παίκτη των Πίστονς στην ήττα των Πιστονιών με 109-99.

Μια από τις γνωστές κόντρες των τελευταίων ετών στο ΝΒΑ είναι αυτή των Τζόελ Εμπίντ και Αντρέ Ντράμοντ. Οι δύο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι αρκετές φορές στα παρκέ, αλλά και εκτός αυτών με τον Καμερουνέζο των Σίξερς να είναι γνωστός trash talker και πειραχτήρι γενικότερα ακόμα και μέσω social media.

Φιλαδέλφια και Ντιτρόιτ κοντραρίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου με τους Σίξερς να νικούν με 109-99 και τον Εμπίντ να κάνει ό,τι θέλει κόντρα στον Ντράμοντ. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ένα μεγαλοπρεπές κάρφωμα του Εμπίντ μπροστά στον Ντράμοντ, με τον παίκτη των  Σίξερς να κοιτάζει… περίεργα και προκλητικά τον αντίπαλό του.

Η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τον Αμερικανό που ήταν σε κακή μέρα καταγράφοντας 8 πόντους και 9 ριμπάουντ την ώρα που ο αντίπαλός του ήταν απολαυστικό και απόλυτος κυρίαρχος με 39 πόντους και 17 ασίστ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ