«Clutch» ο Ολαντίπο για την Ιντιάνα, εύκολα οι Σπερς κόντρα στους Πέλικανς

«Clutch» ο Ολαντίπο για την Ιντιάνα, εύκολα οι Σπερς κόντρα στους Πέλικανς

Ο εκρηκτικός γκαρντ ήταν καθοριστικός χαρίζοντας με δικό του τρίποντο τη νίκη στους Πέισερς απέναντι στους Σέλτικς με 102-101. «Έλειπε» ο Άντονι Ντέιβις για τους Πέλικανς και οι Σπερς επικράτησαν εύκολα με 109-95.

Με τον Βίκτορ Ολαντίπο σε «δαιμονιώδη» κατάσταση οι Ιντιάνα Πέισερς έκαμψαν την αντίσταση των Μπόστον Σέλτικς με 102-101.

Οι «Κέλτες» έβαλαν δύσκολα στους Πέισερς και για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα προπορεύονταν, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφερναν να παραμείνουν κοντά στο σκορ.

Τελικά, με το σκορ στο 101-99 και μόλις 9» να απομένουν, το μεγάλο αστέρι της Ιντιάνα, Βίκτορ Ολαντίπο, πήρε «επάνω του» την επίθεση και με τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στα λιγότερα από 4» που απέμειναν ο Αμερικανός γκαρντ έκλεψε τη μπάλα, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη για την ομάδα του. Ο 26χρονος σημείωσε 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης για τους νικητές.

Αντίθετα, για τη Βοστόνη ο Μάρκους Μόρις πέτυχε 23 πόντους, με τον Γκόρντον Χέιγουορντ σε πολύ κακή βραδιά (4 πόντοι).

https://www.youtube.com/watch?v=QuVBua7P3-g

Την έκτη νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, με τα «σπιρούνια» να επικρατούν των Νιού Όρλεανς Πέλικανς με 109-95.

Οι Τεξανοί είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και με τους ΝτεΡόζαν (26 πόντοι) και Όλντριτζ (22 πόντοι, 12 ριμπάουντ) σε εξαιρετική κατάσταση, έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.

Νίκολα Μίροτιτς (22 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και Τζρου Χόλιντεϊ (29 πόντοι, 8 ασίστ) ξεχώρισαν για τους ηττημένους, μακριά από τον καλό εαυτό του ο Αντονι Ντέιβις (17 πόντοι αλλά με 5/13 σουτ).

https://www.youtube.com/watch?v=YtfEmqIQzVo

Νίκη μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες πέτυχαν οι Ατλάντα Χοκς, επικρατώντας με 123-118 των Μαϊάμι Χιτ.

Λίγες μέρες μετά τη συντριβή κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς, τα «γεράκια» με πρωταγωνιστή τον Τρέι Γιάνγκ δεν έδωσαν ποτέ το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν στο σκορ.

Ο ρούκι γκαρντ της Ατλάντα τελείωσε με 24 πόντους και 15 ασίστ και ήταν καταλυτικός για την ομάδα του, ενώ ο Ντουέιν Ντεντμον συμπλήρωσε άλλους 15 πόντους. Άγγιξε το triple-double για το Μαϊάμι ο Τζάστις Γουίνσολου (25 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ).

https://www.youtube.com/watch?v=fJCtYDbY7Ro

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ