Θύμισε… Μάτζικ ο Γιόκιτς, βρίσκει ρυθμό το Χιούστον

Θύμισε… Μάτζικ ο Γιόκιτς, βρίσκει ρυθμό το Χιούστον

Ο Νίκολα Γιόκιτς μοίραζε... δεκάρες στους συμπαίκτες του στη νίκη των Νάγκετς επί των Τζαζ με 103-88. Επέστρεψε ο Τζέιμς Χάρντεν πήραν νέα νίκη οι Ρόκετς κόντρα στους Μπουλς με 96-88.

Με «σπασμένα φρένα» συνεχίζουν οι Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι επικράτησαν με 103-88 των Γιούτα Τζαζ και σημείωσαν την 8η νίκη τους στα πρώτα 9 παιχνίδια της σεζόν.

Οι «μορμόνοι» αν και παρέμειναν ανταγωνιστικοί για 3 περιόδους, ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων στο τελευταίο 12λεπτο (σερί 35-15) ήταν αρκετό για α τους χαρίσει τη νίκη.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν πραγματικά μέσα σε κάθε φάση, μοιράζοντας 16 (!) ασίστ στους συμπαίκτες του, 1 λιγότερη από το προσωπικό ρεκόρ του. Ο Σέρβος σέντερ πέτυχε ακόμα 7 πόντους ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ και έφτασε πολύ κοντά στο triple-double.

Άλλους 20 πόντους συμπλήρωσε για τους νικητές ο Γκάρι Χάρις, ενώ ο Ρούντι Γκομπέρ πέτυχε double-double (12 πόντοι, 12 ριμπάουντ).

https://www.youtube.com/watch?v=-nnOHivk17I

Αν και άργησε, οι Χιούστον Ρόκετς ξεκίνησαν να βρίσκουν ρυθμό στη φετινή σεζόν, επικρατώντας στο Σικάγο των Μπουλς με 96-88.

Ο Τζέιμς Χάρντεν επέστρεψε στη δράση για την ομάδα του και η διαφορά στο παρκέ ήταν εμφανής, καθώς ο MVP της περασμένης σεζόν είχε 25 πόντους, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Καπέλα (12 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και Καρμέλο (17 πόντοι) ήταν επίσης σημαντικοί για τους Τεξανούς, ενώ ο Λαβίν (21 πόντοι) ήταν ο καλύτερος παίκτης των «ταύρων».

Πλέον οι περσινοί φιναλίστ της Δυτικής περιφέρειας βρίσκονται στο 3-5, ενώ οι Μπουλς έπεσαν στο 2-8.

https://www.youtube.com/watch?v=y2zkcio6oBk

Μετά από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς το… χάος στο Κλίβελαντ. Οι Καβαλίερς ηττήθηκαν με 126-94 από τους Σάρλοτ Χόρνετς και έπεσαν στο 1-8.

Οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου απέναντι στην ομάδα του Οχάιο, οι οποίοι τα βρήκαν… σκούρα τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση.

Ο Κέμπα Γουόκερ πέτυχε ακόμη μια καλή εμφάνιση τη φετινή σεζόν (18 πόντοι, 4 ασίστ), ενώ συνολικά όλοι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο για τους Χόρνετς πέτυχαν 67 πόντους.

Οι μοναδικοί που γλύτωσαν την… τραγωδία για τους Καβαλίερς ήταν οι Τζέι Αρ Σμιθ (14 πόντοι) και Τζόρνταν Κλάρξον (13 πόντοι).

https://www.youtube.com/watch?v=2pw0p0xWQBk

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ