Ο «Greek Freak» πλέον τρομάζει και εμπνέει σεβασμό

Ο «Greek Freak» πλέον τρομάζει και εμπνέει σεβασμό

Το εκκωφαντικό ξεκίνημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πέμπτη σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, έχει προκαλέσει αίσθηση και πλέον όλοι τον αναγνωρίζουν ως… ισότιμο διεκδικητή του βραβείου του MVP της regular season αλλά και ως έναν εν δυνάμει παίκτη που θα αφήσει Ιστορία στην λίγκα. Στην πρώτη του εμφάνιση […]

Το εκκωφαντικό ξεκίνημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πέμπτη σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, έχει προκαλέσει αίσθηση και πλέον όλοι τον αναγνωρίζουν ως… ισότιμο διεκδικητή του βραβείου του MVP της regular season αλλά και ως έναν εν δυνάμει παίκτη που θα αφήσει Ιστορία στην λίγκα.

Στην πρώτη του εμφάνιση στα παρκέ φέτος είχε 37 πόντους (σουτάροντας με 59,1%), 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ στην νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς στην Βοστόνη. Σήμερα αναμένεται η κόντρα του με τον «King» Λε Μπρον Τζέιμς και τους Κλιβελαντ Καβαλίερς.

Στην media day πριν από το ματς που θα γίνει ξημερώματα Σαββάτου, ο Τζέιμς είπε απίστευτα λόγια για τον Αντετοκούνμπο. Ο Ντουέιν Γουέιντ από την πλευρά του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έκανε σπουδαία πράγματα από τη στιγμή που χτύπησε ο Τζαμπάρι Πάρκερ, ήταν δυναμικός. Διαθέτει τη νοοτροπία της επιτυχίας και του πόσο σπουδαίος μπορεί να γίνει».

Τέλος και ο coach των Καβαλίερς, Τάιρον Λου, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει σχετικά για τον 23χρονο φόργουορντ: «Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, ένας All Star παίκτης, ο ηγέτης των Μπακς. Θέλουμε να τον σταματήσουμε και όλη η δουλειά θα γίνει μέσα από ομαδικό πνεύμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ