Η ιδιαίτερη City Edition εμφάνιση των Μπουλς (pic)

Η ιδιαίτερη City Edition εμφάνιση των Μπουλς (pic)

Τα τελευταία δύο χρόνια οι ομάδες του ΝΒΑ παρουσιάζουν μια εναλλακτική εμφάνιση εμπνευσμένη από την πόλη όπου εδρεύουν. Στο πλαίσιο αυτό οι Σικάγο Μπουλς παρουσίασαν τη δική τους.

Οι Σικάγο Μπουλς παρουσίασαν και αυτοί με τη σειρά τους την εμφάνισή τους με τον κωδικό City Edition. Μια… συνήθεια των ομάδων τα τελευταία δύο χρόνια, η οποία αποτίνει φόρο τιμής στις πόλεις στις οποίες εδρεύουν οι ομάδες.

Οι Σικάγο Μπουλς λοιπόν παρουσίασαν τη δική τους η οποία έχει επιρροές από τη σημαία του Σικάγο. Είναι μαύρη με δύο μπλε οριζόντιες γραμμές που περιβάλλουν τέσσερα αστέρια. Μια εμφάνιση που έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια από χρήστες των social media και αναμένεται να είναι ένα από τα best seller μεταξύ των αντίστοιχων των 30 ομάδων.

Η εν λόγω φανέλα, θα χρησιμοποιηθεί από την ομάδα της «Πόλης των Ανέμων» σε οχτώ παιχνίδια μέσα στη σεζόν και συγκεκριμένα τις εξής ημερομηνίες: Καβαλίερς (10/11), Χιτ (23/11), Τίμπεργουλβς (26/12), Νετς (6/1), Κλίπερς (25/1), Σέλτικς (23/2), Σίξερς (6/3) και Νικς (9/4).

https://twitter.com/chicagobulls/status/1058010868485644288

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ