Ολάζουον : «Είναι ήδη εκπληκτικός ο Πορζίνγκις»

Ολάζουον : «Είναι ήδη εκπληκτικός ο Πορζίνγκις»

Ο Χακίμ Ολάζουον υποκλίθηκε στις δυνατότητες του Κρίσταπς Πορζίνγκις τονίζοντας πως ο Λετονός είναι ήδη εκπληκτικός παίκτης!

Ο Χακίμ Ολάζουον μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον άσο των Νιου Γιορκ Νικς, Κρισταπς Πορζίνγκις. Ο σπουδαίος πρώην παίκτης των Ρόκετς στάθηκε στο γεγονός πως ήδη είναι εκπληκτικός παίκτης με φοβερές ικανότητες.

Επίσης τόνισε πως ο Λετονός παίκτης των Νικς είναι έξυπνος και μπορέι να κάνει τα πάντα στο παρκέ, είτε να ποστάρει, είτε να σουτάρει από μέση και μακρινή απόσταση.

«Είναι ταλαντούχος, έχει ικανότητες και είναι πολύ έξυπνος. Το ύψος του, του δίνει μεγάλοι πλεονέκτημα στη ρακέτα. Έχει φοβερές δυνατότητες στο post παιχνίδι, είναι ήδη εκπληκτικός» δήλωσε ο θρύλος του ΝΒΑ για τον Λετονό φόργουορντ και συνέχισε:

«Όλοι μπορούν να γίνουν πιο δυνατοί, αλλά εκείνος παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση. Έχει πολλές κινήσεις στο ρεπερτόριό του, σουτάρει με ευκολία τρίποντα, αλλά πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι στο post λόγω και του ύψους του. Είναι τόσο ικανός που μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ