«Ξύπνησαν» στην τρίτη περίοδο οι Γουόριορς, βλέπουν πλέι οφ οι Κλίπερς (vid)

«Ξύπνησαν» στην τρίτη περίοδο οι Γουόριορς, βλέπουν πλέι οφ οι Κλίπερς (vid)

Για περίπου 30 λεπτά οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τα είχαν βρει «σκούρα» με τους μαχητικούς Μέμφις Γκρίζλις, ωστόσο πήραν τελικά τη νίκη με 117-101. Στις θέσεις των πλέι οφ βρέθηκαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς μετά τη νίκη τους επί των προβληματικών Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Τα «δύο πόδια σε ένα παπούτσι» είχαν βάλει οι Μέμφις Γκρίζλις στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τους πρωταθλητές ωστόσο να παίρνουν τη δέκατη νίκη τους στη σεζόν.

Οι «αρκούδες» κατάφεραν να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό τα «όπλα» των «πολεμιστών», παρόλα αυτά το σύνηθες πλέον ξέσπασμα των πρωταθλητών στα τέλη της τρίτης περιόδου εκτόξευσε τη διαφορά στο +14 (85-71).

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι απλά διαχειρίστηκαν σωστά το σκορ και έφτασαν σε μια δυσκολότερη από όσο δείχνει το σκορ νίκη.

Στους 27 σταμάτησε ο Κλέι Τόμσον, ο Ντίλον Μπρούκς με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για το Μέμφις.

https://www.youtube.com/watch?v=eco7a1ulx6w

Συνεχίζουν να προβληματίζουν τη φετινή σεζόν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς η ομάδα του Τομ Τίμποντο ηττήθηκε με 120-109 από τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Παρά την επιστροφή του Ντέρικ Ρόουζ στην ομάδα, οι «λύκοι» απέτυχαν να πάρουν τη νίκη στην έδρα των Κλίπερς και να δείξουν ότι αξίζουν να μπουν στα πλέι οφ.

Χάρις και Γκαλινάρι πέτυχαν από 22 πόντους για τους νικητές, ενώ ο Ρόουζ σκόραρε 21 για τους Τίμπεργουλβς.

https://www.youtube.com/watch?v=FpqwKyvkJCw

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ