Μπάτλερ: «Αν είναι να επιστρέψω από το Λος Άντζελες, θα επιστρέψω»

Μπάτλερ: «Αν είναι να επιστρέψω από το Λος Άντζελες, θα επιστρέψω»

Σχόλιο με υπονοούμενο από τον παίκτη των Τίμπεργουλβς σχετικά με το μέλλον του

Σε μια δήλωση που θα σχολιαστεί πολύ προχώρησε ο παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς,Τζίμι Μπάτλερ.

Οι «λύκοι» βρίσκονται στο Λος Άντζελες για τις αναμετρήσεις με Κλίπερς και Λέικερς, δύο ομάδες στις οποίες ενδιαφέρεται να ενταχθεί ο 29χρονος All-Star.

Τα ξημερώματα οι Κλίπερς κέρδισαν με 120-109 τους Τίμπεργουλβς και ο Μπάτλερ απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Είμαι στην Μινεσότα αυτό τον καιρό. Θα απολαύσω τον ήλιο για μερικές ημέρες και μετά από αυτό αν είναι να επιστρέψω θα επιστρέψω» δήλωσε με νόημα ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ.

Στη συνέχεια είπε πως δεν είναι σίγουρος για το αν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τους Λέικερς, καθώς όπως γνωστοποίησε με δηλώσεις του πριν λίγες μέρες ο ίδιος αποφασίζει αν θα αγωνιστεί.

«Δεν ξέρω. Ακόμα σκέφτομαι πως χάσαμε. Δεν ανησυχώ για το αύριο ή τις ημέρες που θα ακολουθήσουν» είπε χαρακτηριστικά, ενώ φρόντισε να… ντριπλάρει κάθε ερώτηση που είχε να κάνει σχετικά με τους συμπαίκτες του.

«Απλά παίζω μπάσκετ. Απλά παίζω. Βγαίνω εκεί έξω και προσπαθώ να κερδίσω είτε εντός είτε εκτός έδρας. Θεωρώ ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν ανησυχώ για τίποτα από αυτά. Εσείς οι δημοσιογράφοι συνεχίζεται να ρωτάτε ερωτήσεις, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει το πως μπαίνω στο παιχνίδι. Δεν πρόκειται να αλλάξει την σχέση μου με τα παιδιά στα αποδυτήρια. Θα είμαστε εντάξει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ