Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μιλγουόκι Μπακς 118-103

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μιλγουόκι Μπακς 118-103

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ήταν καλύτεροι από τους Μιλγουόκι Μπακς τους οποίους και υποχρέωσαν στη δεύτερη ήττα τους στη σεζόν, με 118-103, Καλή εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που όμως δεν έφτανε.

Οι Μπλέιζερς ήταν ανώτεροι από τους Μπακς και τους υποχρέωσαν στην δεύτερη φετινή τους ήττα, με 118-103, στο Πόρτλαντ. Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 40 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Οι Τέρνερ με 16 και Λίλαρντ με 13 ξεχώρισαν επίσης για το πόρτλαντ ενώ για τους ηττημένους ο Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος πετυχαίνοντας 23 πόντους με 11/18 σουτ, ενώ από 22 είχαν οι Μίντλετον και Λόπες που όμως δεν έφταναν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα του Πόρτλαντ είχε τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα και το τέλος του πρώτου μέρους την βρήκε μπροστά στο σκορ με 57-51.

Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να παίρνουν και διψήφια διαφορά και να φτάνουν τελικά στη νίκη με 118-103.

https://www.youtube.com/watch?v=c5VQFOG1vrc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ