Επιτέλους «διπλό» οι Σίξερς, δυναμική εμφάνιση του Τιμ Χάρνταγουεϊ και νίκη για τους Νικς (vid)

Επιτέλους «διπλό» οι Σίξερς, δυναμική εμφάνιση του Τιμ Χάρνταγουεϊ και νίκη για τους Νικς (vid)

«Άλωσαν» την Ιντιάνα οι Σίξερς περνώντας με 100-94, μεγάλη εμφάνιση του Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ στη νίκη των Νικς με 112-107 επί των Χοκς.

Την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν μετά από 6 αποτυχημένες προσπάθειες πέτυχαν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, επικρατώντας με 100-94 των Ιντιάνα Πέισερς.

Η ομάδα της Φιλαδέλφεια μπήκε πολύ δυναμικά και θέλησε από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμός της, κάτι και το οποίο πέτυχε, καθώς καθ’όλη τη διάρκεια προηγούνταν των αντιπάλων τους.

Τζοέλ Εμπίντ (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Μπεν Σίμονς (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ) ήταν οι κορυφαίοι παίκτες των Σίξερς, δεν έφτανε ο μαγικός Βίκτορ Ολαντίπο (36 πόντοι) για τους Πέισερς.

Με πρωτεργάτη τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ οι Νιού Γιόρκς Νικς επικράτησαν με 112-107 των Ατλάντα Χοκς.

Ο 26χρονος σουτέρ πέτυχε συνολικά 34 πόντους και παρά τη μεγάλη αστοχία του (8/22) χάρησε τη νίκη στην ομάδα του.

Μαζί του ήταν οι Ένες Κάντερ (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Αλόνζο Τρίερ (16 πόντοι), ενώ ο Ομάρι Σπέλμαν (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ξεχώρισε για την ομάδα της Ατλάντα.

Επιστροφή στις νίκες για τους Ντιτρόιτ Πίστονς, οι οποίοι πήραν δύσκολο «διπλό» από τους Ορλάντο Μάτζικ (103-96).

Παρά τα πολλά «σκαμπανευάσματα» του σκορ, την τελευταία περίοδο με ένα επιμέρους σ 25-16 οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και τελικά επικράτησαν των Μάτζικ.

Η frontcourt του Ντιτρόιτ ήταν εκπληκτική για ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς Άντρε Ντράμοντ και Μπλέικ Γκρίφιν πέτυχαν συνολικά 43 πόντους και επισκίασαν την καταπληκτική εμφάνιση του Έβαν Φουρνιέ (27 πόντους).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ