Κερ: «Ο Γιάννης είναι καταπληκτικός παίκτης»

Κερ: «Ο Γιάννης είναι καταπληκτικός παίκτης»

Ο Στιβ Κερ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς, που διέλυσαν τους πρωταθλητές Ουόριορς με 134-111.

Οι Μπακς διέλυσαν τους πρωταθλητές Ουόριορς με 134-111 πραγματοποιώντας μια μυθική εμφάνιση και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται μόλις 25 λεπτά. Ο Στιβ Κερ μίλησε μετά το ματς για την ανωτερότητα των ελαφιών στο παιχνίδι και για την σημαντική απουσία του Ντρέιμοντ Γκριν, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Greek Freak, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένας καταπληκτικός παίκτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κερ:

«Ο Γιάννης έκανε ό,τι κάνει κάθε βράδυ. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, όταν φέρνει την μπάλα στο δεξί του χέρι και επιτίθεται στο καλάθι, αλλά και όταν έχει γύρω του καλούς σουτέρ. Δημιουργεί πάντα προβλήματα στον αντίπαλο. Είναι καταπληκτικός παίκτης και θα κερδίσει πολλά φάουλ κάθε βράδυ. Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος για να τον περιορίσεις».

Για την απουσία του Γκριν: «Φυσικά ο Ντρέιμοντ Γκριν μας δίνει πολλά, αλλά αυτή τη φορά δεν έφταιγε η απουσία του. Παίξαμε χωρίς μυαλό, κάναμε ανόητα φάουλ και δεν εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας. Όταν αυτό συμβαίνει απέναντι σε μια διψασμένη ομάδα που ανεβαίνει διαρκώς, δεν θα είναι καλά τα πράγματα. Πάντα μας δυσκολεύουν οι Μπακς, είναι πραγματικά πολύ δυνατοί και χρειάζεται να παίξεις πολύ καλά για να τους κερδίζεις», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ