Μυθικό παιχνίδι του Εμπίντ κόντρα στους Χόρνετς, συνεχίζουν να παραπαίουν οι Γουίζαρντς

Μυθικό παιχνίδι του Εμπίντ κόντρα στους Χόρνετς, συνεχίζουν να παραπαίουν οι Γουίζαρντς

Απόλυτος κυρίαρχος ο Καμερουνέζος σέντερ στη νίκη των Σίξερς επί των Χόρνετς με 133-132. Νέα ήττα για τους Γουίζαρντς, αυτή τη φορά με 117-108 από τους Χόρνετς.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν ο Τζοέλ Εμπίντ με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, καθώς ο Αφρικανός σέντερ σημείωσε ακόμη ένα παιχνίδι απόλυτης κυριαρχίας στην αντίπαλη ρακέτα.

Στη δύσκολη νίκη των Σϊξερς επί των Νιού Όρλεανς Χόρνετς, ο Εμπίντ σταμάτησε στους 42 πόντους, ενώ σημείωσε ακόμη 18 ριμπάουντ και 4 κοψίματα.

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν φτάσει να προηγούνται ακόμη και με 21 πόντους, οι Χόρνετς μηδένισαν τη διαφορά και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί οι Σίξερς «σοβαρεύτηκαν»και τελικά πήραν το παιχνίδι με 133-132.

Πέραν του Εμπίντ εξαιρετικός ήταν και ο Μπεν Σίμονς (22 πόντοι, 13 ασίστ), ενώ ο Κέμπα Γουόκερ έδωσε τα μέγιστα για τους Χόρνετς (30 πόντοι, 9 ασίστ).

https://www.youtube.com/watch?v=Au_6dkQWuCM

Ερωτηματικά συνεχίζουν να δημιουργούν οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς με τις πολύ κακές φετινές εμφανίσεις τους, καθώς αυτή τη φορά οι «πρωτευουσιάνοι» ηττήθηκαν με 117-108 από τους Ορλάντο Μάτζικ.

Η ομάδα της Φλόριντα ουδέποτε απειλήθηκε, καθώς προηγήθηκε ακόμη και με 25, με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν τη διαφορά την τέταρτη περίοδο.

Βούτσεβιτς και Γκόρντον πέτυχαν 21 και 20 πόντους αντίστοιχα για τους νικητές, ενώ το δίδυμο των γκαρντ της Ουάσινγκτον (Μπιλ και Γουόλ) πέτυχαν 36 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=i_w4VTPnzY4

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι Ιντιάνα Πέισερς μέσα στο Μαϊάμι κόντρα στους Χιτ, επικρατώντας με 110-102.

Με οδηγό τους 22 πόντους του Βίκτορ Ολαντίπο, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού και από εκεί με ένα σερί 12-0 καθάρισαν την υπόθεση νίκης.

Καταπληκτικός για ακόμα ένα παιχνίδι από τον πάγκο ο Ντομάντας Σαμπόνις (17 πόντοι, 11 ασίστ), πρώτος σκόρερ για τους Χιτ ο Κέλι Ολίνικ με 20 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=rRbLNA-E_EA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ