Αντετοκούνμπο: «Οι παίκτες εκτός ΗΠΑ γίνονται όλο και καλύτεροι»

Αντετοκούνμπο: «Οι παίκτες εκτός ΗΠΑ γίνονται όλο και καλύτεροι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τους ξένους παίκτες που γίνονται όλο και καλύτεροι στο ΝΒΑ και τόνισε πως πρέπει κι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Greek Freak και του Γιόκιτς.

Οι Μπακς επικράτησαν εκτός έδρας των Νάγκετς μετά την ήττα από τους Κλίπερς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο κορυφαίος για τα ελάφια. Ο Greek Freak μετά το ματς αναφέρθηκε στο παιχνίδι και τόνισε πως πλέον οι μη Αμερικανοί παίκτες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι των ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Greek Freak:

«Οι παίκτες εκτός ΗΠΑ γίνονται όλο και καλύτεροι. Βλέπετε και τον Ντόντσιτς που παίζει εξαιρετικά. Ο Γιόκιτς, εγώ… Είναι σημαντικό γιατί ανοίγουμε γι’ αυτούς έναν δρόμο και ελπίζουμε να τον ακολουθήσουν, όπως εμείς ακολουθήσαμε τον Τζινόμπιλι, τον Νοβίτσκι, τον Πάου Γκασόλ, τον Σαμπόνις… Ελπίζω οι επόμενες γενιές να ακολουθήσουν το παράδειγμα το δικό μου, του Γιόκιτς, του Ντόντσιτς και του Εμπίντ», δήλωσε ο 23χρονος άσος.

Για την αντίδραση των Μπακς μετά την ήττα από τους Κλίπερς: «Δεν θέλουμε να είμαστε καλή ομάδα, θέλουμε να γίνουμε σπουδαία ομάδα. Και οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν ό,τι κι αν συμβεί», ανέφερε, ενώ στάθηκε και στην απόδοση του Μπρουκ Λόπεζ που είχε 8/13 τρίποντα. «Ο Μπρουκ (Λόπεζ) μπορούσε να σκοράρει και από το πάρκινγκ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Αυτό θέλουμε από εκείνον. Είναι από το Φρέσνο, όπως και η κοπέλα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ