Μέμφις Γκρίζλις : Απέλυσαν τον προπονητή τους (pic)

Μέμφις Γκρίζλις : Απέλυσαν τον προπονητή τους (pic)

Μέμφις Γκρίζλις και Ντέιβιντ Φιτζντέιλ θα ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες, καθώς οι διοικούντες της ομάδας της Δύσης αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό προπονητή. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του συλλόγου από το Μέμφις είχαν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Φιτζντέιλ. Ώσπου, το ποτήρι ξεχείλισε μετά την τελευταία ήττα των Γκρίζλις από τους […]

Μέμφις Γκρίζλις και Ντέιβιντ Φιτζντέιλ θα ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες, καθώς οι διοικούντες της ομάδας της Δύσης αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό προπονητή.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του συλλόγου από το Μέμφις είχαν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Φιτζντέιλ. Ώσπου, το ποτήρι ξεχείλισε μετά την τελευταία ήττα των Γκρίζλις από τους Νετς εντός έδρας. 

Οι Γκρίζλις μετρούν οκτώ συνεχόμενες ήττες έχοντας να κερδίσουν από τις 8 του μήνα. Τότε είχαν επικρατήσει τους Μπλέιζερς με 98-97 εκτός έδρας. Προφανώς, οι ιθύνοντες της ομάδας προχώρησαν στην απόλυση του προπονητή της, προκειμένου να αλλάξει η αρνητική αυτή κατάσταση και να επανέλθουν οι νίκες.

Παρά ταύτα δεν μιλάμε για μια συνηθισμένη ιστορία. Σπανίζουν οι αλλαγές προπονητή στο ΝΒΑ, κατά την διάρκεια της σεζόν.

https://twitter.com/wojespn/status/935262037818662913

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ