Θάντερ – Σανς 118-101

Θάντερ – Σανς 118-101

Οι Θάντερ πήραν μια εύκολη νίκη απέναντι στους Σανς χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Πολ Τζορτζ. Νίκη και για τους Τζαζ κόντρα στους Γκρίζλις.

Οι Θάντερ βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσαν και κόντρα στους Σανς τους οποίους και κέρδισαν εύκολα με 118-101. Η ομάδα της Οκλαχόμα αγωνίστηκε χωρίς τον Ουέστμπρουκ, όμως ο Τζορτζ αγωνίστηκε και για τον διόσκουρο του  ολοκληρώνοντας το ματς με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στο Φοίνιξ και ανέβηκαν στο 8-5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 2-11. Πέρα από τον Τζορτζ πολύ καλή εμφάνιση έκανε κι ο Σρέντερ με 20 πόντους και 9 ασίστ, ενώ για τους ήλιους ο Ουόρεν είχε 21 και ο Μπούκερ 19.

Διπλό των Τζαζ στο Μέμφις

Οι Γκριζλις και οι Τζαζ τέθηκαν αντιμέτωποι για τρίτη φορά φέτος, με τους πρώτους να έχουν αναδειχθεί νικητές στους πρώτους δύο αγώνες στην Γιούτα, όμως αυτή τη φορά πανηγύρισαν οι μορμόνοι νικώντας με 96-88 μέσα στο Μέμφις!

Ο Τζο Ίνγκλες με 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ρούντι Γκομπέρ να προσθέτει 15 πόντους, 16 ριμπάουντ και 3 κοψίματα, ενώ για τους Γκρίζλις, ο Μάικ Κόνλεϊ είχε 24 πόντους και ο Μαρκ Γκασόλ 16 πόντους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ