«Ο Καρμέλο πρέπει να αποσυρθεί»

«Ο Καρμέλο πρέπει να αποσυρθεί»

Τάδε έφη ο παλαίμαχος ΝΒΑερ, Τρέισι ΜακΓκρέιντι, σε δηλώσεις του αναφορικά με τον Καρμέλο Άντονι.

Υπάρχουν άνθρωποι που όταν μιλούν για ένα συγκεκριμένο θέμα, η άποψή τους έχει αυξημένη βαρύτητα γιατί έχουν την εμπειρία, έχοντας περάσει από μια συγκεκριμένη κατάσταση στο παρελθόν. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι.

Ο T-Mac ήταν ένα από τα πιο αγνά και… κυριαρχικά επιθετικά ταλέντα των αρχών της περασμένη δεκαετίας, αλλά οι τραυματισμοί έβαλαν πολύ χαμηλό ταβάνι σε μια καριέρα που προδιαγράφονταν λαμπρή. Το αποτέλεσμα ήταν μόλις στα 32 του αν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Κάπως έτσι σε συνέντευξή του στο Yahoo Sports ο πάλαι ποτέ παίκτης των Ρόκετς, αναφερόμενος στον… νυν, Καρμέλο Άντονι, το προέτρεψε να αποσυρθεί άμεσα από την ενεργό δράση με τα παρακάτω λόγια:

«Πιστεύω πως ο Καρμέλο πρέπει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ειλικρινά αυτό πιστεύω. Δε θέλω να περάσει άλλη μια τέτοια κατάσταση, όπου θα αμφισβητούν όλο αυτό που έχει πετύχει στην καριέρα του. Σε καμία από τις δύο τελευταίες του ομάδες, δεν κατάφερε να πετύχει. Ο Καρμέλο έχει μια καριέρα πραγματικού Hall of Famer. Πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να αποσυρθεί άμεσα».

Όλη αυτή η κουβέντα έρχεται να προστεθεί στα δημοσιεύματα που φέρνουν την ομάδα των Ρόκετς να σκέφτονται να αποδεσμεύσουν τον Άντονι. Ο πρώην ηγέτης των Νικς μπορεί να μην είχε τους τραυματισμούς του ΜακΓκρέιντι, αλλά δείχνει πως το σώμα του αρχίζει να μην ανταποκρίνεται στο μπάσκετ που παίζεται στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια. Κάπως έτσι και παρά τα (μόλις) 34 χρόνια του και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί διεξοδικά την κατάσταση και να ακολουθήσει την συμβολή του T-Mac.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ